Българин ще бъде екстрадиран в Германия за грабеж и мошеничество

  • 14 януари 2019 15:39

  • 1563
  • 2
Българин ще бъде екстрадиран в Германия за грабеж и мошеничество
© gettyimages (архив)

Варненският апелативен съд днес реши да бъде екстрадиран в Германия българин, разследван в чуждата страна за няколко престъпления, включително грабеж и мошеничество, съобщиха от пресслужбата на съда.

Предаването му на германските власти обаче е отложено докато приключи наказателно дело, водено срещу него в Районния съд в крайморския град. Европейската заповед за ареста на българина е издадена в началото на септември миналата година от прокуратурата на гр.Висбаден, Германия. Освен за организиран грабеж и мошеничество, срещу него се води разследване за подправка на административни документи и търговия с тях и търговия с откраднати коли.

Според съда Европейската заповед за арест отговаря на всички законови изисквания и са налице предпоставките за екстрадицията на българина. Решението на Варненския апелативен съд е окончателно.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1563 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пропов

2019.01.17 | 08:41

2

Българин, българин, кое ше да му е българското на тоя нагъл мангал. Зарадити тия тук Германия, като кажеш българин и хората правят крачка назад. Ама щот съм бял и с очила и не ми вярват че съм българин.

Ку.рю

2019.01.14 | 16:44

1

Българин? Пак мангал, напишете си ...

Добави коментар

Водещи новини