Красимир Каракачанов с обвинение в дискриминация заради Войводиново

  • 09 януари 2019 14:06

  • 8903
  • 10
Красимир Каракачанов с обвинение в дискриминация заради Войводиново
© Булфото (архив)

В Комисията за защита от дискриминация е подадена жалба срещу вицепремиера и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Поводът за жалбата е изказването на Каракачанов за двамата младежи от ромски произход, които пребиха военен в село Войводиново.

Жалбата е изпратена от Сдружение "Единство" - Хасково, съобщават от комисията.

„Парадоксалното е, че циганите в България станаха изключително нагли вече. Преди няколко дни набиха полицай, преди два дни бият военен. Това не може да продължава повече и търпимостта на българското общество се изчерпа”, категоричен беше той”, са думите на вицепремиера, заради които от Сдружение „Единство“ – Хасково са подали жалбата.

„Не могат да бъдат бити полицаи и военни, докато съм министър на отбраната в тази държава , няма да мълча. Вие как ги наричате, на какво основание смятате, че аз ги наричам по някакъв грешен начин? Някое решение на Светия синод ли има, на ООН, на какво основание? Те самите как се наричат? Айде стига сме се правили на по-големи католици от папата. По-важно е друго и всички го виждаме. Този модел, 30 години не води до интеграцията на това население. Води до точно обратното“, беше коментарът на Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността по повод на жалбата.

Вчера военният министър пристигна в пловдивското село, където на Богоявление двама братя от ромски произход пребиха жестоко 33-годишния снайперист от Специалните части Валентин Димов. Каракачанов заяви, че "циганите са станали изключително нагли" и "трябва да се направи цялостна програма за решаване на този цигански въпрос", която според него трябва да съдържа "тотално обвързване на социалните помощи с образование и с труд", както и трудово-образователна повинност. Заради тези думи на Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността от Сдружение "Единство" - Хасково са подали жалбата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8903 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Пфу

2019.01.09 | 14:31

1

Цяла тумба цигани да ритат в главата един човек ,това е нормално според ромските организации, а да се изкажеш против ежедневните цигански своеволия, това според циганските организации е дискриминация , бахти, циганските организации в момента се опитват май да се потули опита за убийство на военен от Българската армия....

Севч

2019.01.13 | 08:56

10

паразити и бацили сте льжете гато Баи Ганьо племе крадлиео какьв е този ,снаиперис убиец .е тук неса сините каски да го пази а тои само да спи и да взеима по 10 хйлади долара пияндурката

ВАСКО

2019.01.09 | 17:10

5

И..КМЕТА ГЛЕДА КАТО НАСРАН И "НЕ ЗНАЕЛ"????? ЗА НЕЗАКОННИТЕ КАТУНИ??АЙДЕ,МОЛИМ..НЕ НА НАС!

2019.01.09 | 15:47

4

И задържани само 2 от които единия манепълнолетен. Пак не се прилага закона с цялата чу строгост. Пак има богопомазани. Е , как така изчезнаха от селото под носа на жандармерията, или .... по-точно под прикритието на жандармерията и покровителството им от по-високо ниво ???

Рязан

2019.01.10 | 07:42

6

Ако сте чели предсказанията на Нострадамус има един стих: "Камилата ще пие вода от Дунава" така че внимавайте какво говорите и пишете, защото ще дойде видов ден, другото което не съм очаквал от вас братя гяури е че сте най големите расисти на балканския полуостров, и най отвратителния народ в Европа.(обиколил съм навсякъде)

2019.01.10 | 22:00

9

Видов ден за теб по напред ще дойде сган мръсна

doctor

2019.01.10 | 14:31

8

Не си срещал расисти, рязан камиларю! Ама скоро ще срещнеш! И тогава камилата ти ще пие вода от саудитска арабия, ако изобщо намериш вода!

Маргарита

2019.01.10 | 13:14

7

В България има ПРОБЛЕМ и за него пише един ЦАР, който някога е управлявал Израел.
И това е Соломон.
Не без причина той казва:
" Когато НЕЧЕСТИВИТЕ са на ВЛАСТ, Беззаконието се УМНОЖАВА, но праведните ще видят ПАДАНИЕТО им."
Притчи 29:16
" Когато ПРАВЕДНИТЕ са на ВЛАСТ, Народът се РАДВА. Но когато НЕЧЕСТИВИЯ началства, Народът ВЪЗДИША."
Притчи 29:2

Аз мисля, че тази Истина ОБЯСНЯВА ситуацията в България.
А това значи, че...докато НЕЧЕСТИВИТЕ, корумпираните и беззаконните са на Власт, Държавата ни ще ЗАТЪВА и Народа ни ще ВЪЗДИША!

2019.01.09 | 15:14

3

Каракачанов късно е либе за китка . Тия са били винаги основен електорат на уравляващите

Н

2019.01.09 | 15:12

2

Много е прав и точен в исказа си. В случая съм твърдо зад думите на Каракачанов

Добави коментар

Водещи новини