Обвиняем за кражбата на каса с 35 000 лева остава в ареста

  • 15 ноември 2018 16:27

  • 581
  • 0
Обвиняем за кражбата на каса с 35 000 лева остава в ареста
© Pixabay

По искане на Районна прокуратура – Велико Търново, съдът наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на извършител на кражба на метална каса, съобщиха от Апелативна прокуратура - Велико Търново.

В. П. е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 3 ноември 2018 г. в град Велико Търново, при условията на повторност в немаловажен случай, след предварителен сговор с К. К. и М. Д., в немаловажен случай, чрез използване на техническо средство – въже, отвертка и специален начин – чрез изкачване по тераси и покрив, отнел от владението на Д. Й. от гр. Велико Търново без неговото съгласие с намерение противозаконно да присвои чужди движими вещи – метална каса на стойност 1000 лева и намиращата се в нея 35 000 лева, собственост на „Аморф Архитекти“ ЕООД гр. Велико Търново, всички вещи на обща стойност 36000 лева.

Преценено е, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение за авторството на деянието в лицето на В. П. и е налице опасност да се укрие или да извърши престъпление.

Разследването продължава под ръководството на ВТРП.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
581 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини