Затвор за британец, набил трима в Слънчев бряг

  • 06 ноември 2018 14:18

  • 651
  • 1
Затвор за британец, набил трима в Слънчев бряг
© Булфото (архив)

Наложиха условно наказание от 11месеца „лишаване от свобода“ на британския поданик Дани К., изпълнението на което е отложено с 3 години изпитателен срок.

Той е признал вината си за това, че на 06.09.20118г. в к.к. „Слънчев  бряг“, общ. Несебър, чрез удари с юмрук в лицето, причинил на Цветан П., по хулигански подбуди,  лека телесна повреда, изразяваща се в болка и страдание, без разстройство на здравето, съобщиха от прокуратурата.

Мъжът е признал вината си и за това, че на същата дата и същото място, чрез удар по лявата странична повърхност на главата и чрез изритване с крак в десния глезен, причинил на Красимир И., по хулигански подбуди, лека телесна повреда, изразяваща се в болка  и страдание, без разстройство на здравето.

Дани К. е признал вината си и за това, че на същата дата и място, по хулигански подбуди, чрез захапване със зъби на втори пръст на дясната длан, довело до разкъсани рани и чрез нанасяне на удари  и ритници в областта  на главата и тялото, причинил лека телесна повреда  на Кенеди Р., изразяваща се  в разстройство на здравето.

Наложеното наказание е общо за трите престъпни деяния. Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Несебър, е окончателно и има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда.    

Последвайте канала на

Веселина Спасова
651 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2018.11.06 | 15:23

1

Демек съдията му е направил един свирчок и го е пуснал да разправя в Англия какви смешни закони има в България, смешка голяма

Добави коментар

Водещи новини