Пуснаха под гаранция от 2000 лева шофьора, блъснал момче на пешеходна пътека в Своге

  • 17 октомври 2018 19:47

  • 3507
  • 2
Пуснаха под гаранция от 2000 лева шофьора, блъснал момче на пешеходна пътека в Своге
© gettyimages

Пуснаха под парична гаранция от 2000 лева шофьора, блъснал 19-годишно момче на пешеходна пътека в Своге. Водачът е и с отнето свидетелство за управление на автомобил.

Лекарите в "Пирогов" продължават да се борят за живота на момчето. Състоянието му остава критично.

Съпругата на мъжа, блъснал младежа, Бетина Георгиева не може да си обясни как мъжът ѝ ударилл 19-годишния Богомил.

"Той е в такова състояние, че не говори за това. Навел е глава, обяснявам си го с това, че е имало да става... Той не е такъв шофьор, просто лоша шега му е изиграл този десен волан", каза Бетина Георгиева пред Нова телевизия. Тя допълни, че всички близки на Иван се молят за пълното възстановяване на Богомил.

Според прокуратурата водачът, ударил момчето, има множество нарушения. Голяма част от тях са свързани с шофиране с превишена скорост. Шофьорът е обвинен за нанасяне на тежка телесна повреда. Ако бъде признат за виновен, може да получи от 1 до 6 години затвор.

"Ще си понесем последствията. С каквото можем, ще помагаме и занапред при възстановяването му. Само да има Господ да бъде жив", каза още Георгиева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3507 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
redbull

2018.10.18 | 01:57

2
mnogo si praw
Радо

2018.10.17 | 23:09

1
Този психопат и рецидивист заедно с жена си да го вкарат в затвора за поне 5 години! А съдията - поне за 10! Има сума ти нарушения, изпреварва на пешеходна пътека без видимост, превишена скорост, че и под гаранция го пуснали?!? Докато някой не направи като във филма Law Abiding Citizen да почне да трепе корумпирани съдии и подобни, няма да се оправим никога!

Добави коментар

Водещи новини