Румяна Ченалова се усъмни в информацията, изнесена от МВР и прокуратурата за убийството в Русе

  • 11 октомври 2018 12:51

  • 51998
  • 6
Румяна Ченалова се усъмни в информацията, изнесена от МВР и прокуратурата за убийството в Русе
© bulphoto

Бившата съдийка от Софийския градски съд Румяна Ченалова се усъмни в информацията, изнесена от МВР и прокуратурата за арестувания в Германия за убийството на Виктория Маринова - Северин Красимиров. Според властите ДНК анализ и открити дрехи с кръв на убитата е доказал, че именно той е изнасилил и умъртвил журналистката от Русе.

"Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи:

1. Северин цяла нощ пил. Употребил голямо количество алкохол. Тежи около 50 кг.

2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва /по думите на Маринов/, но пък престъплението е спонтанно /по думите на Цацаров/. Така чакал до обяд.

3. Виктория Маринова била с приятелки до 12:00 ч.

4. За времето до 12,11ч. / записи на тичащия Северин/ той извършил нападение, изнасилване и убийство. Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, даже и дреха на жертвата /като в сериал за сериен убиец/.

5. Със скорост на спринтьор, скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението. Алкохолът въобще не му пречил, щото бил боксьор.

6. Пристигайки в къщата решил да остави вещите на полицията за всеки случай. Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10-годишен може и да не е сигурно.

7. След това разказал на леля си, че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург. По-добре да не бяха говорили!", написа тя в профила си във Фейсбук.

"Въобще защо в тази алея, където е станало това зверско убийство, няма патрулиращи полицаи? Защо е възможно това нещо да се случи в един български голям град? Това са въпроси, на които МВР трябва тепърва да отговаря и да вземе мерките за реорганизация. Продължавам да твърдя, че МВР се нуждае от мерки за реорганизация", заяви още председателят на ПГ на "Обединени патриоти".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
51998 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Не бих я ярил

2018.10.12 | 09:26

6
За всички въпроси, поставени от Ченал овца има само един огтовор: "Климактериума, Климактериума !"
Дядо Пройчо

2018.10.12 | 00:25

5
Оох дядовото - искам да задам един въпрос на всички в мрежата: Защо винаги преди вот на недоверие от страна на БСП има много катастрофи - изнасилства - обири и убийства--- който мисли - че може ... нека да ми отговори.Ааа - забравих --- преди предния вот на недоверие имаше и болести по кравите - а сега имаше болести по свинете...Ммммм...
Корупцията е на най високо ниво...

2018.10.11 | 15:30

1
Много бързо си призна и поиска да го върнат в България.В Германия затворите са Рай в сравнение с нашите.И се прибрал с откраднатите вещи целия в кал и кръв,и се показал пред всичките си роднини барабар с жена си,и казали на цялата махала Не че съм привърженик на теориите за конспирация.Той е убиецът,това е ясно,ама за да предпочете българското правосъдие и след това затвор пред немския ваканционен и студентски тим затвор от който излизаш с две професии и више образование заедно.Се питам дали някой не му го е поръчал това нападение и да е на толкова високо че да се покриже да не лежи повече от 2-3 години,и когато излезе да го чака пълна банкова сметка примерно във ЮАР
йордан

2018.10.11 | 18:25

4
чак пълна банкова сметка ме съмнява.Да,може и да е убиеца той но не е сигурно.Дори и да е той,гаранция инициативата не е негава.Следващото предаване на жертвата било много горещо и явно много хора не са искали то да види бял свят.Отвсякъде мирише.Как 20 годишно лайно тежащо 50 кг убива и изнасилва жена на обяд!На алея през която минават стотици хора,кой с колело,кой ролери кой с кучета.Смешно скалъпен филм
имаш психически проблеми

2018.10.11 | 18:22

3
Един неуравновесен и първичен характер точно така би действал! Всички нормални хора знаехме, че разкриването на престъплението е въпрос на много кратко време, поради наивинитета на извършването му! "Бивол" и БСП също го знаеха, но те целяха международното излагане на Родината, поради частни, комерсиални интереси. А кой би поръчал убийство и грозно изнасилване на едно неграмотно, неуравновесено и с психически проблеми лице? Той би трябвало да има умствени проблеми! Ти също имаш видими ментални проблеми, мили ми тролчо!
Guest

2018.10.11 | 17:05

2
Мойте съболезнования нека аллах да и опрости греховете и д

Добави коментар

Водещи новини