Спецсъдът отказа да освободи от ареста Иванчева, Петрова и Дюлгеров

  • 13 септември 2018 19:05

  • 3988
  • 7
Спецсъдът отказа да освободи от ареста Иванчева, Петрова и Дюлгеров
© Булфото (архив)

Специализираният съд не намери основания да измени мерките за неотклонение на тримата подсъдими - бившият кмет на район "Младост" Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров. Те остават за постоянно в ареста, докато трае делото срещу тях.

Съдът реши Иванчева и Петрова да бъдат преместени в София, за да бъде улеснена защитата им. Към момента те се намираха в Сливенския затвор. Тримата имат обвинения за подкуп в особено големи размери, представляващ особено тежък случай, извършен чрез изнудване, посредством злоупотреба със служебно положение. Като днес съдът установи още, че няма процесуални пречки процесът да започне по същество.

Следващото заседание по делото ще бъде на 8 октомври.

Последвайте канала на

БТА
3988 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Ау че си невинна!

2018.09.13 | 20:11

2
Не знам дали си била от ”зелените”,но се оказа много зелена(в смисъл неузряла) за такава сладка служба. Както каза Рангел ”баш майстора” (до като го качваха в колата с белезници за да го откарат от съда в затвора)
- ”Айде синко и умната да я караш,а не така ургулишката като баща ти!”
За една година служба,да се държиш така нагло и алчно,означава че си ”много просто моме” Минавал съм неведнъж през ”системата” и още като я задържаха разбрах,че е закована по всички правила на закона. И ето че още на 4-тия месец делото е в съда,а не като други дела с пропуски които не влизат в законовият срок. Хваната с белязаните банкноти с описани номера,с хичичния реактив по ръцете светещ на подходяща светлина,със записани разговори,с показания-самопризнания на съучастника Дюлгеров. Аз по-закован престъпник не бях виждал.И като я видях как неадекватно и демонстративно се държи в съда,като филмова звезда,стана ми ясно че това превъзбудено същество е стигнало до най-логичното място,затвора. Само гледайте как ще я ”обуят” члена предвижда от 10-30години. Ооооо майко,как боли! Не се наядахте алчни псета,самозабравили се сържавни служители. И да не чувам празни приказки от рода на ”Ама тя ли е най-големият пресръпник”? Не е тя,това не значи че може да нарушава законите! То по тая логика и наркодилърите,крадците,телефонните измамници и те не са най-големите престъпници,ама не означава че не трябва да ги окаушват!

2018.09.14 | 21:16

7
Много си тъп бе Toto.
toto

2018.09.13 | 20:18

3
По-големи глупости не бях чел! Ако някога мвр иска да вкара някой в затвора може да изфабрикува такива неуспорими доказателства, че и ангел ще вкара в затвора. По същата причина и знакови престъпници не стгат до затвора!
Истината

2018.09.13 | 22:35

6
Kъде са списъците, със кредитните милионери, вече милиардери(с милионки, раздадени от ДС на БКП, сега БСП), и колко от престъпниците, в тези списъци, са в затвора,(при всичките, "разноцветни власти", на СДС, НДСВ, ДПС, БСП и ГЕРБ???? САМО, ЕДИН МИ ПОСОЧЕТЕ, ПОВЕЧЕ НЕ ЩА?
tsvetan lazarov spasov 7406087068

2018.09.13 | 22:06

5
kak e v slivenskia sega minio vetko i ghinite i decataim po zatvoreite inache idva kosacha

2018.09.13 | 21:27

4
То какво да коментираме.... Както казва онзи дето прави кастинг за политици " НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"
То е ясно работите без трепане няма да се оправят! Но и това няма как да стане - младите хора са или с промити мозъци без ценностна система или отдавна са забягнали по света.....
Ще се въртим в омагьосан кръг докъто изчезнем тотално като нация!

2018.09.13 | 20:05

1
2-3 месеца не може да почне делото българска работа

Добави коментар

Водещи новини