"Задържане под стража" за бившия надзирател, прегазил 16-годишен велосипедист

  • 11 септември 2018 11:40

  • 1394
  • 0
"Задържане под стража" за бившия надзирател, прегазил 16-годишен велосипедист
© gettyimages (архив)

Пловдивският апелативен съд постанови най-тежката мярка - "задържане под стража", за бившия надзирател от затвора в Пазарджик Георги Доков.

Припомняме, на 30 август той прегази на пътя 16-годишен велосипедист. По време на инцидента Доков е бил в нетрезво състояние. Решението на съда е окончателно и влиза веднага в сила, а очакваният протест на близки на загиналото момче пред сградата на съда не се състоя. Близки и приятели на загиналото момче се бяха заканали да организират протест пред сградата на съда в Пловдив с настояване Доков да остане в ареста през целия съдебен процес. 

“Убийство, и да излезе на свобода за 10 000 лева. Как може това нещо? До започване на делото трябва да бъде в ареста. Не трябва да излезе въобще от ареста“, казаха те пред БНР. “Това е просто недопустимо. Пиян зад волана е недопустимо. Нищо не го оправдава. Като се има предвид, че това не му е първо нарушение. Та един път, та два пъти, та три пъти и накрая уби това дете. За убиеца на нашия приятел трябва доживотна присъда и да си получи заслуженото“, добавиха хората.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1394 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини