Мъж, задигнал метална каса с над 36 000 лева, остава в ареста

  • 31 август 2018 16:37

  • 1226
  • 0
Мъж, задигнал метална каса с над 36 000 лева, остава в ареста
© Булфото (Архив)

По искане на Районна прокуратура – Разлог съдът е наложил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо В.С., обвинен за извършена от него кражба от комплекс в гр. Банско през нощта на 27 срещу 28 август 2018 г, съобщиха от пресцентъра Апелативна прокуратура-София.

От офис на дружество била отнета метална каса с намиращите се в нея парични средства, собственост на фирмата, заедно с ключове и компютър, принадлежащи на управителя му.

В резултат на извършените оперативно- издирвателни мероприятия е бил установен авторът деянието – В.С. от гр. Варна. Чрез използване на техническо средство, той повредил вратата на терасата и проникнал в помещението, след което укрил касата в храстите в близост до комплекса с намерение по-късно да я разбие.

В хода на разследването предметът на деянието е бил открит, а извършителят на престъплението задържан. Установено е, че отнетата парична сума е в размер 35 647.22 лева и 1 535.40 евро. Местонахождението на компютъра е посочено на разследващите от В.С., като вещта е била иззета при оглед в местността „Кошерината“.

Разследването продължава.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1226 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини