Герман Костин се разкрещя в съда, отстраниха го от заседанието (снимки+видео)

  • 27 ноември 2017 14:53

  • 10610
  • 2
Герман Костин се разкрещя в съда, отстраниха го от заседанието (снимки+видео)
© Булфото

На днешното поредно съдебно заседание срещу руския гражданин Герман Костин отново се стигна до скандал. Той бе отстранен от съдията, тъй като се държеше недопустимо в съдебна зала. Костин крещеше по време на заседанието и това попречи на работата на съдебния състав, предаде репортер на Novini.bg.

Защитникът на Костин внесе искане за отвод на съдебния състав, както и направи скане съдебното заседание да бъде гледано при закрити врати. Той поиска още да не бъдат допускани медии в зала, тъй като те пишели само глупости.

Прокуратурата възрази направените искания. Съдебният състав сметна за неоснователно искането за отвод, както и за закриването на самото заседание. След това бе даден ход на делото и заседанието продължи с разпит на свидетели.

Костин ще бъде върне от съдебна охрана в залата едва когато приключи работата, като предстои да му бъде гледано искането за промяна на мярката за неотклонение.

Припомняме, че Костин е обвиненият за убийството на 5-годишния Никита Плотников. На 20 март 2015 г. тялото на 5-годишния Никита бе открито край село Пасарел в куфар. Край Приморско пък бяха открити останки от човешко тяло, идентифицирани като майката на Никита - Ана Леонтиева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10610 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.12.21 | 19:30

1
Смърт за тоя седесар.
kolxo

2017.12.21 | 19:30

2
Всъщност комунистите са избивали хора, а сега са пребоядисани бесепари, депесари, ндсв-та, гербаджии, зелени и националисти ....

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини