Изправят на съд Соколето за брутално изнасилване на бивше гадже

  • 28 февруари 2017 12:12

  • 31283
  • 1
Изправят на съд Соколето за брутално изнасилване на бивше гадже
©

Радослав Стипцаров, известен с прякора Соколето, ще бъде съден за брутално изнасилване на бившата си приятелка. Обвинителният акт срещу 38-годишния мъж от село Бело поле вече е внесен в съда и предстои насрочване на наказателния процес.

Той бе арестуван през юни 2016 г. след жалба на бившата му приятелка. Миналия месец Окръжен съд – Благоевград промени мярката му в „домашен арест“, която вчера бе обжалвана с мотива, че се нуждае от лечение на зъбите. Съдия Екатерина Николова, която е докладчик по делото, отказа да измени мярката му в по-лека.

Радослав Стипцаров е с множество осъждания, включително и за блудство. През юни миналата година той започнал да ухажва бившата си приятелка, с която скъсал преди време. Тя обаче не искала да се занимава повече с него, но въпреки съпротивата й той я тормозил и карал да правят секс насила, а последната „любовна среща” преминала в брутално изнасилване. В нейно отсъствие Радослав се покатерил на покрива и влязъл през отворената капандура на мансардата, в която тя живеела. В момента, в който жената отворила вратата, той я хвърлил на леглото, закопчал я с белезници, опрял пистолет в главата й и започнал да я изнасилва. При грубия секс насилникът ползвал и изкуствен пенис. След като всичко приключило и си тръгнал, жертвата отишла и подала жалба в 1-во РУП срещу него, в която описала, че е изнасилена и заплашена с убийство, пише "Струма".

Истинска случайност е, че по време на гаврата детето й не било там. Тя разказала, че заради него загубила и работата си. Постоянно ходил на работното й място и досаждал, най-накрая шефовете й я уволнили.

При извършения обиск в дома на Радослав Стипцаров в село Бело поле полицаите не са открили оръжие, но в якето на майка му намерили патрони за боен пистолет. 38-годишният благоевградчанин е арестуван и обвинен за изнасилване и незаконно притежание на боеприпаси. Впоследствие второто обвинение отпадна и той е обвинен за изнасилване.

Радослав Стипцаров е стар познайник на полицията. През 2009 г. е осъден за блудство с 15-годишна, която примамил в автомобила си. Той бе осъден на 2 години и половина пробация, включваща 200 часа принудителен труд, както и да заплати 5000 лв. обезщетение на непълнолетната за претърпените неимуществени вреди.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
31283 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
В

2017.07.15 | 18:44

1
Браво на вас!изнасилвач и престъпник на свобода,и блудствал с дете,трябвада стане някоя беля пак и тогава да вземете мерки

Добави коментар

Водещи новини