Записът за „опраскването“ е правен в дома на Ченалова, обяви адвокатът на Янева

  • 20 ноември 2015 08:03

  • 3291
  • 2
Записът за „опраскването“ е правен в дома на Ченалова, обяви адвокатът на Янева
©

Записът е правен в дома на Румяна Ченалова, но дали тя е водила записа, не мога да кажа.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ Антон Станков - адвокатът на бившата председателка на СГС Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в по повод скандалните записи за това кой да бъде „опраскан“, воден между клиентката му и скандалната съдийка Румяна Ченалова.

Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в и Румяна Ченалова са били семейни приятели, потвърди Станков.

„Няма да коментираме незаконни записи. Само звукът ще коментираме, без съдържанието“, опита да се пошегува той, отказвайки да коментира гледната точка на Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в относно изтеклите записи.

„Кажете ми къде е личният живот. Има ли личен живот?“, възмути се защитникът.

От позицията си на бивш правосъден министър Антон Станков бе помолен да коментира как трябва да реагира сега Христо Иванов на ставащото.
„Правосъдният министър е част от изпълнителната власт и неговите права трябва да са толкова умерени, че да не накърнява съдебната власт“, отговори Станков.

Последвайте канала на

3291 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.11.23 | 09:15

2
na vageto

2015.11.23 | 09:15

1
И какво като е правен в дома? Властта трябва да има пълно право да подслушва всеки който е подозрителен, обратното е прекалена демокрация и виждате до къде води.

Добави коментар

Водещи новини