Аню Ангелов впечатлен от българо-американско учение (снимки)

  • 08 ноември 2012 21:49

  • 1643
  • 1
Аню Ангелов впечатлен от българо-американско учение (снимки)
© Булфото

На полевия учебен полигон „Ново село" край Сливен днес премина ВИП-ден на съвместното българо-американско обучение „Съюзна сила - 2012". 

Учението е заключителен етап на процеса по подготовка и оценка на първи механизиран батальон от състава на 61-ва механизирана бригада и сертифициране на първата Батальонна бойна група. Присъстваха военният министър Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март, посланикът на САЩ у нас Марси Рийс, началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов и заместник-началникът на Щаба на Сухопътните войски на САЩ в Европа бригаден генерал Майкъл Билс. Министър Ангелов даде висока оценка за учението и заяви, че е впечатлен от действията на бойната международна група и отбеляза, че те са резултат от двумесечни тренировки, проведени съвместно с подразделения на САЩ, на Македония, на Грузия и Украйна в Съвместния учебен център на Сухопътното командване на САЩ в Европа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1643 1

Коментари 1

Добави коментар
nemane

2012.11.13 | 11:33

1
Не разбирам как може да не се впечатлите от гАню. Рядко се вижда такъв левент, да ръководи армия, освен това е и "капацитет". С лекота я разсипва, ама като дойдат югоизточните съседи, първо неговият задник ще бъде обслужен. Той на това се и надява. Дай боже да му се изпълнят желанията. Не разбирам защо ББ и ЦЦ като ходят там не го взимат, ще ни излезе много по евтино.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини