От НФСБ изслушват Сотир Цацаров

  • 21 ноември 2019 07:14

  • 411
  • 2
От НФСБ изслушват Сотир Цацаров
© Булфото

Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в ще бъде изслушан от групата на „Обединените патриоти” и по-специално от депутатите на НФСБ. Поводът е кандидатурата му за шеф на Антикорупционната комисия.

Официално срокът за номинации изтече. Кандидатите са двама. Управляващата коалиция номинира сегашния главен прокурор, а депутатите от ВОЛЯ Симеон Найденов.

Ревизоро: Двама души предложихме Цацаров

Оказа се обаче, че решението за номинацията на Цацаров не е било обсъждано с Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, като коалиционен партньор, затова днес темата продължава.

Очаква се и позицията на БСП.

Последвайте канала на

Калина Христова
411 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.11.21 | 09:34

2

Защо-по кадърен няма от гн Цацаров.Важното е че има експириенс.Друг кой разбира толкоз

2019.11.21 | 09:01

1

Какво го изслушват тоя .Ясен е като бял ден .Кръгова отбрана с гешев за защита и охрана на лозумите на властта .7 години се шири корупцията във високите етажи на властта ,престъпността е в своя връх и пр. пр. пр. Има ли друго за коментар.Разбойнизците и бандитите безнаказано са навсякъде и диктуват дневния ред в държавата ..За какво да го изслушват .

Добави коментар

Водещи новини