Изтича срокът за номиниране на председател на КПКОНПИ

  • 20 ноември 2019 13:06

  • 182
  • 0
Изтича срокът за номиниране на председател на КПКОНПИ
© Novini.bg

Днес изтича срокът за номиниране на кандидатите за поста председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ).

Досега официално са известни имената на двама кандидати за поста - настоящият главен прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, предложен от ГЕРБ, "Обединени патриоти" и независимите депутати от "Атака", и депутатът от партия "Воля" Симеон Найденов.

Хамид за номинацията на Цацаров за шеф на КПКОНПИ: Богатство за всяка държава е да използва този потенциал

Новият председател трябва да приключи мандата на Пламен Георгиев, който подаде оставка в края на месец юли, заради скандала с недекларираната тераса на жилището му. Другият номиниран за председател на Антикорупционната комисия - депутатът от “Воля“ Симеон Найденов, заяви, че има качествата да оглави антикорупционния орган и да се състезава с издигнатия от управляващите Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
182 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини