Даниела Дариткова: Кандидатурата на Сотир Цацаров е консенсусна

  • 20 ноември 2019 11:23

  • 703
  • 2
Даниела Дариткова: Кандидатурата на Сотир Цацаров е консенсусна
© Иван Йочев

Трайна парламентарна практика е, когато парламентарните групи предлагат депутат за зам.-председател на парламента, да се подкрепя това предложение. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е пред журналисти в НС.

"Има вакантно място, което се полага на "Обединени патриоти" за заместник-председател на парламента. Ние го подкрепихме, защото такава е практиката в Народното събрание", обясни д-р Дариткова.

Валери Симеонов стана зам.-председател на Народното събрание

"Няма недоразумение, кандидатурата на Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е консенсусна", коментира Дариткова във връзка с твърдението на Валери Сименово, че с НФСБ не е обсъждана кандидатурата на Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в за председател на КПКОНПИ.

ГЕРБ и ОП издигнаха кандидатурата на Цацаров за председател на КПКОНПИ

"Няма недоразумение. Ще има среща и изслушване на г-н Цацаров от групата на "Обединени патриоти". Всичко ще се изясни, така или иначе не беше възможно всеки един народен представител от двете парламентарни групи да се подпише под това предложение. Времето не позволяваше да се случи това, но наистина кандидатурата е консенсусна", подчерта д-р Дариткова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
703 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гринго

2019.11.20 | 12:03

2

Перата има висше за адвокат това ли е най важното в политиката пуснете го в вмро и вище.Хората по два бала имат сега едни господари ли гледаме,аз да отидем на кафе на гара да кажа колко е хубаво

2019.11.20 | 11:38

1

Дани ми ти влизаш в око,заслужяваси.

Добави коментар

Водещи новини