Кметът на Перник: Неадекватното поведение на ВиК оператора ни довете до тази ситуация

  • 19 ноември 2019 17:39

  • 793
  • 1
Кметът на Перник: Неадекватното поведение на ВиК оператора ни довете до тази ситуация
©

Във воден режим сме от 48 часа, това заяви кметът на Перник Станислав Владимиров в предаването "Лице в лице" по бТВ.

По думите му за съжаление, водата продължава да се пилее. Доближаваме се като разход на вода преди водния режим. Ако продължаваме така ще имаме вода за не повече от два месеца заради неправилните действия на ВиК дружеството. Аз нямам информация по стъпките, които начертахме допълнително. За това трябва да раборим с ръководството на ВиК оператора.

Липсата на информация и неадекватното поведение на ВиК оператора в Перник ни довете до тази ситуация, заяви кметът на Перник. МСОВ е трябвало да наблюдава оттока от язовир Студена, каза кметът на Перник. Той заяви че, има добра комуникация с премиера, но надолу по веригата не.

Перник - пред хуманитарна криза?

Утре имам среща с Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е и там се надявам да получа по-конкретна информация. Искам да разбера защо сме изправени пред тази ситуация, след действията на ВиК оператора, заяви Владимиров.

Има виновен за ситуацията в Перник, в Перник има огромен гняв, каза той.

Ако продължаваме по този начин да разхищаваме водата, може да се окажем в още по-тежка ситуация след месец, каза кметът на града.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
793 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
наму

2019.11.19 | 22:44

1

Така е и в Плевен!ВИК СА ПО ОПАСНИ ОТ ТЕРОРИСТИ!Разораха целия град, местенце няма да не са копнали !И си заминават и оставят дупката насред пътя!Авода пак няма!Смениха изгнилите тръби и сложиха пвц скоро !И ВЕЧЕ ГО КОПАЯТ !

Добави коментар

Водещи новини