Румен Петков: С болничните правителството за пореден път казва - "Няма държава"

  • 18 ноември 2019 08:38

  • 1164
  • 6
Румен Петков: С болничните правителството за пореден път казва - "Няма държава"
© Нова телевизия

Лъжа е че съм пишкал във фонтана в Плевен. Истината е, че съм го ремонтирал. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Това са грозни неща и не отговарят на България в 21 век. Тази клеветническа кампания беше направена съвсем съзнателно срещу мен, добави той.

По повод отминалите местни избори Петков заяви: "Абсурд е да има 600 000 недействителни бюлетини. Ние настоявахме всички тези бюлетини да се отворят. Ако това не се направи, ние окончателно ще отвратим интелигетните хора от политиката, защото те виждат, че с 20% може да се избере кмет на столицата".

Румен Петков: Организацията и провеждането на вота са провал на ЦИК

Лидерът на АБВ коментира и предложението на управляващата коалиция първият ден от болничните да не се заплаща. За пореден път това правителство и това мнозинството казва: "Няма държава". Ние не искаме да се борим с престъплението, а с последствието. Защо например първия ден, а не третият? Защо не се въведе ефективен контрол – има достатъчно инспекторати, посочи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Хасан Адемов за болничните: Проблемът е в контрола

Той изрази мнение и по казуса с процедурата по избор на нов главен прокурор. Президентът веднъж върна избора на председател на ВАС, рецидивира с връщането на кандидатурата на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във за главен прокурор и сега, ако сезира Конституционния съд, това ще създаде институционален конфликт, от който никой няма да спечели, подчерта Петков.

Последвайте канала на

Novini.bg
1164 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Мнение

2019.11.18 | 10:46

6

Държавата НЕ може да свърши работата на работодателя ! Но и самите работодатели търсят в грешна посока . Нима ако дойде някой болен на работа , и им изпозарази останалите работници , не отидоха ли всичките "графици по дяволите" . Но пък Държавата може да помисли в друга посока ... щекотливо решение , но трябва да ... примерно , така наречените джи-пи-та , да не издават болничен на работник , а това да се прехвърли на "Спешен кабинет" . Е , ще трябва и доста да се увеличи и капацитета и ресурса на спешните , също и надзора им , това си е направо реформа в здравеопазването , на така хем управляващите ще могат да представят че са направили реформа някаква , хем ще има ефект някакъв !

Мая Беспартийна

2019.11.18 | 10:05

5

Руменчо, не унивай. Когато си отидеш от този свят, шадраванът в Плевен ще бъде украсен с твойта пикаеща фигура, един вид ще повтори момчето от Бруксел!

2019.11.18 | 09:41

4

Румба ще умреш от завис,нали и ти беше горе всичко усра..е какво искаш тогава

...

2019.11.18 | 09:39

3

Ти ако беше умен и кадърен и въобще някакъв фактор,нямаше да си в 16-та глуха.

2019.11.18 | 09:25

2

Не с 20% маже да се избере кмет на София а с 10-15% се избират разбойници и престъпници и бандити да управляват държавата.Има такава държава Румка и това е БГ

2019.11.18 | 08:49

1

ОБИКНОВЕН ПРИМИТИВ

Добави коментар

Водещи новини