Томислав Дончев: Популизмът е основната вирусна заплаха за демокрацията

  • 16 ноември 2019 19:10

  • 508
  • 4
Томислав Дончев: Популизмът е основната вирусна заплаха за демокрацията
© Булфото (архив)

Задачата на местните избори е хората да си изберат добрите кметове и управници. Благодаря на гражданите, че голяма част от техните избраници са представители на нашия отбор. Това заяви вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3.

"Обединението на няколко формации в София беше безпринципнo. Това е обединение “против”. Но това не е кауза. Обединението между ДБ и БСП на изборите беше липса на кауза", каза още той.

ГЕРБ след местния вот: Отново доказахме, че имаме най-добрите кметове

"Гражданските инициативи не са заплаха за политическите партии. Двете се движат по различни писти. Популизмът е основната вирусна заплаха за демокрацията", разкри Дончев.

"Подобрили сме вътрешната демокрация в партията", коментира вицепремиерът.

"Изпълнителната власт трябва да седи далеч от изборите за главен прокурор", отговори Дончев на въпрос за преизбирането на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във за главен прокурор. 

ВСС избра Иван Гешев за нов главен прокурор

"Хората не разбират какво получават когато се вдигнат данъците. Как да се ремонтират улици без да се вдигнат данъците. Държавата преди да даде, трябва да вземе", категоричен бе вицепремиерът.

"Европейските фондове са малка част от българската икономика. В най-силните години това са 10%. За каква зависимост може да се говори тогава", завърши Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник

Последвайте канала на

Радина Лазарова
508 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
зле мисал

2019.11.16 | 22:45

4

Дончев в грешка си как се правят улици . Ако небяхте изгонили народа щяха повече хора да плащат да -ци ,и ако неги правят поставени фирми (ваши спонсори) .несъм виждал овчар да трепе стадото си

2019.11.16 | 21:22

3

Мене по телевизията не ме дават, слабо съм притеснен

2019.11.16 | 20:59

2

Това че ти не си способен да направиш нещо не го прави популистко.

2019.11.16 | 20:59

1

ГРЕШИШ, ТЪПОТИЯТА Е ОСНОВНАТА ЗАПЛАХА. А ПОВТАРЯНЕТО НА ЧУЖДИ ДУМИ Е ПРИЗНАК НА ТЪПОТИЯ.

Добави коментар

Водещи новини