Министър Маринов: Добрият социален диалог е важен за всички нас

  • 15 ноември 2019 16:23

  • 323
  • 1
Министър Маринов: Добрият социален диалог е важен за всички нас
© Пресцентър МВР

Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, приветства участниците в Седмата редовна Национална конференция на Синдикалната федерация на служителите в МВР, съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.

В непрекъснат добър диалог постигнахме доста – повишаваме нивото на социалното и материално-техническо обезпечаване на служителите, обсъждаме законодателни инициативи, заедно работим за формирането на авторитета на МВР в обществото. Има още какво да се желае, но мисля, че посоката е правилна, заяви Маринов пред участниците във форума.  По думите му основната роля на Синдикалната федерация на служителите в МВР е чрез  нея да се чува гласът на служителите и да се извеждат и решават общите проблеми. Пожелавайки ползотворна работа на участниците, той ги увери, че ще направи всичко по силите си, този диалог да продължи в интерес на всички служители във ведомството.

Маринов: Проектобюджетът на МВР за 2020 г. дава възможност за увеличаване на заплащането на нощния труд

Със Седмата редовна Национална конференция СФСМВР отбелязва и 10-ата годишнина от своето създаване в присъствието на повече от 240 делегати. Гости на форума са президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов, председателите на синдиката на служителите в затворите и синдикат "Охрана" на Министерството на правосъдието и режисьорът на филма "В кръг" Стефан Командарев.

Форумът е върховният орган на СФСМВР, пред който на всеки две години се отчита дейността и се прави избор за нов управителен съвет.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
323 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Робин Хут

2019.11.15 | 17:20

1

С чифут се води диалог само с упрян в челото му 9 милиметров.

Добави коментар

Водещи новини