Има ли сътресения в АТАКА, откакто Сидеров стана общинар?

  • 15 ноември 2019 08:30

  • 3175
  • 3
Има ли сътресения в АТАКА, откакто Сидеров стана общинар?
© Novini.bg

Интригите около новия Столичен общински съвет не стихват. След като новите местни управници се заклеха във вторник, се появи новина, че АТАКА се разцепва.

Общинският съветник от Демократична България арх. Борислав Игнатов твърди, че Борислав Иванов е изоставил лидера на АТАКА Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и заедно с общинските съветници от ВМРО ще направи групи. Това стана ясно от пост на Игнатов във фейсбук.

Общинският съветник Сидеров ще бори "позорното зрелище" гей парада

"Новината от днес в СОС - единият съветник от Атака и четиримата от ВМРО формират група. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа става независим като Борис Бонев", гласи постът от вчера.

Проверка на Novini.bg обаче показа, че на сайта на СОС няма такава информация, като Сидеров все още фигурира като общински съветник от АТАКА. Съветниците от ВМРО пък са четирима - Карлос Контрера, Димитър Антов, Владимир Митов, Михаил Петров. Самият Сидеров също не е коментирал.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3175 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
АТАКА ПОБЕДА

2019.12.02 | 21:05

3

АТАКА ПОБЕДА !

чичо от село

2019.11.15 | 12:28

2

Атака , НФСБ , ВМРО - чао , чао ....

2019.11.15 | 12:06

1

Цървул

Добави коментар

Водещи новини