Паргов към Фандъкова: Групата на БСП в СОС ще ви бъде единствената реална опозиция

  • 12 ноември 2019 11:19

  • 1013
  • 2
© БСП (архив)

Искам да честитя на всички, които са избрани. На тези избори най-много се чуваше думата промяна, включително и от управляващите, а сега се говори за подмяна.

Това каза на първото заседание на Столичния общински съвет председателят на БСП-София Калоян Паргов. "Никога досега в последните 14 години надпреварата за кметския стол в София не е била толкова оспорвана и разликата толкова малка. Сега вече идва момента да видим кой е готов наистина да работи за промяната и кой е използвал тази дума само като предизборен кьорфишек. Обръщам се към г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска - през цялата кампания вие говорихте за промяна, работа и нов екип. Сега е времето да докажате, че това е така. В този Столичен общински съвет групата на БСП ще ви бъде единствената опозиция", обяви Паргов.

Калоян Паргов: Очакванията ни бяха за победа

"Ние ще работим за доброто на софиянци и решаването на реалните проблеми на града. Трябва наистина да влезем в кварталите. Трябва наистина да се справим с чистотата на въздуха, трафикът, задръстванията. Ние имаме своите предложения. Друга ключова тема е презастрояването. То трябва да спре. Ние го дължим на всички софиянци. Нужна е воля за промяна. Ще държим всичко, което се решава в Столична община, да става пред очите на гражданите, които са ни пратили тук. Една от първите ни задачи, с които ще се заемем, е нов правилник за работа на Столичния общински съвет. Трябва незабавно да реализираме всички обещания, които дадохме на гражданите. Трябва да започнем незабавно да работим. Успех на новия Столичен общински съвет", завърши Калоян Паргов. 

Йорданка Фандъкова и новите общинари положиха клетва

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1013 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Манев

2019.11.12 | 14:56

2

За друго не ставате,освен да бъдете опозиция и то деструктивна.

2019.11.12 | 12:11

1

В СОС групата на БСП ще бъде единствено, прът в колелото на прогреса на София. В това съм напълно убеден.

Добави коментар

Водещи новини