Емил Кабаиванов: Сценарий нямам!

  • 11 ноември 2019 09:25

  • 810
  • 0
Емил Кабаиванов: Сценарий нямам!
© Булфото (архив)

"Сценарий нямам и никога не съм и имал. Аз съм спокоен. Надявам се, че съдът ще вземе справедливо решение", коментира пред Bulgaria ON AIR кметът на Карлово Емил Кабаиванов.

За четвърти път кмет на Карлово и за трети пореден мандат на този пост беше избран Емил Кабаиванов. На тези избори той беше съвместна номинация на СДС с ГЕРБ. В началото на годината кметът беше осъден условно за злоупотреби с общински пари като в присъдата влизаше и забрана да заема кметския пост. 

Емил Кабаиванов печели четвърти мандат в Карлово

Ако присъдата бъде потвърдена, тя ще влезе в сила и може да се стигне до предсрочни избори.

3 години условно за кмета на Карлово

"Това са 100% атаки от хора, които не харесват това, че при мен всичко е открито и не допускам някакви икономически интереси да влязат в града", категоричен бе Кабаиванов.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че той и екипът му имат натрупан солиден опит. До момента в Карлово са спечелени не малко европейски проекти. По думите на кмета обаче те не са достатъчни и определено има какво още да се направи за града.

Емил Кабаиванов е издигнат за кмет на Община Карлово от местната коалиция „Обединени за нашата община

"Искаме в рамките на този мандат да засилим контролните функции на общината. Защото всяка такава има нелеката задача да контролира наредбите, които общинският съвет е приел. По отношение на чистотата, организация на движение и т.н.", допълни още градоначалникът.

Той осече, че трябва да бъдат спазвани онези правила от ежедневието, които съответно правели живота на гражданите или по-добър, или по-труден.

Ако си последователен в идеите си и ги осъществяваш на практика, то непременно получаваш и доверието на гражданите. Не е важно за кой пореден мандат ще управляваш. Важно е обществото да иска именно ти да го правиш", подчерта гостът в студиото на Златимир Йочев.

Последвайте канала на

Novini.bg
810 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини