Каракачанов: На мен също ми е важен Макрон, но по-важно ми е достойнството на българския народ

  • 04 ноември 2019 18:05

  • 1409
  • 13
Каракачанов: На мен също ми е важен Макрон, но по-важно ми е достойнството на българския народ
© Булфото (архив)

Външно министерство реагира много правилно с нотата. Какво означава, че Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на не бил разбран правилно? Не бил казал банди, а мрежи. Беше ли разбран правилно френският президент за пакет мобилност?

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, който коментира интервюто на френския президент Макрон, че предпочита нелегални мигранти от Африка пред българи и украинци. "Макрон заявява, че предпочита нелегалните мигранти от Африка вместо българите и украинците. Дължи извинение на българския и украинския народ. На мен също ми е важен Макрон, но по-важно ми е достойнството на българския народ. Говорят ни за европейски ценности, а същевремено унизяват българите. Какво стана и с камиона-ковчег? Всички скочиха, че бил български и тръгнал от България. Като се разбра, че няма такова нещо някой излезе ли да се извини? Не може да продължава двойния стандарт. Нека да се държат с нас като равноправен член на ЕС", обяви Каракачанов.

Той коментира и отминалите местни избори. "На изборите ГЕРБ спечели. Това, че БСП пробива на някои места се дължи първо на подходящи кандидатури и второ на протестен вот спрямо досегашните управници. На местни избори всеки се обявява за победител. Изборите свършиха и е крайно време да разберем, че те не са война, а съревнование. Срещу купения вот има няколко лекарства и аз няколко пъти съм ги предлагал, но не са били приемани. Задължителното гласуване ще обезсмисли купения вот. Това е един вариант. Ако кажа образователен ценз, всички ще скочат, че това не се позволява по Конституция. Когато отиде полиция и жандармерия в циганските гета, резултатите се променят, но не можем да пратим органите на реда във всяка една община. За това нека да въведем задължително гласуване. Нека да премахнем и номерата на партиите. Нали си грамотен човек? Влизаш да гласуваш, намираш си името на партията и гласуваш. Това също ще доведе до премахване на купения вот. В 95% от циганските махали вотът никога не е по убеждение. Всеки седи и чака някой да дойде да даде и после някой да наддаде. Не може да позволяваме на хора, които не могат да си напишат името, да решават съдбата ни срещу 50 лева", категоричен бе Каракачанов.

"Ангел Джамабзки имаше най-ясни визия и идеи за управлението на София. Той не се яви на тези избори, за да създава нов политически проект, като някои кандидати. По време на цялата кампания единствено той не плю по Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и се държа максимално коректно. Няма нищо вярно в твърденията, че сме имали договорки с ГЕРБ", заяви лидерът на ВМРО.

Военният министър коментира и темата за руските самолети, прелетили през въздушното ни пространство за Сърбия, за да доставят за военно учение ЗРК C-400. "Няма никакво нарушение на ембарго. В случая говорим за техника, която е прелетяла от Русия през България за Сърбия и после се е върнала по същия път. Не сме нарушили никакви спогодби и международни правила. Щеше да е грубо да накараме руските самолети да кацнат на някое българско летище. Утре на нас ще ни се наложи да прелетим. Това беше груба политическа атака. Знам, че на някои наши партньори в НАТО не се харесва това, но не сме нарушили никакви международни спогодби", категоричен бе Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1409 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2019.11.05 | 09:32

13

Сега ще го видим без пари какво достойнство ще има българина, въпрос на време е да го достигне европейската любов

2019.11.05 | 08:45

12

Тоя е един от най-безкрупулния манипулатор ,нагаждач ,подлог ,лъжец и политически измамник

боли боли...

2019.11.04 | 20:04

11

Знам какво ви заболе...щото и вие сте част от тея банди ...

боли боли...

2019.11.04 | 20:01

10

Ама какво ви заболе, че Макрон каза истината. Естествено, че имигранти от Африка е много по добре от български и украински иззеднически мръсни банди... какво ви боли от истината..

2019.11.04 | 19:01

9

Кво достойнство какви пет лева!!!

гола вода

2019.11.04 | 18:15

4

Защо не отбелязвате, че вицето не знае, че в България Е задължително гласуването. Два пъти каза, че "не е", но водещата веднага го замаза, без да го запита още веднъж.

Задължително е само

2019.11.04 | 18:56

8

теоретично......,ако не гласуваш просто те вадят от списъците и толкова. Щом няма санкция, няма и задължение. Затова натърти няколко пъти на това....щото в тази си форма е задължително само на приказки. Ограмоти се малко та тогава плявай.

Да се убие вестоносеца

2019.11.04 | 18:34

7

Всеки знаем за Бойко от СИКаджийските банди ограбвали ТИРове в Унгария. Знае и Макрон. Маджо е шефче на наш Бойко.

Въййй

2019.11.04 | 18:08

2

Хахха за това избрахте народа да изплаща самолети вместо да се помисли за народа и как да се повишът доходите с чужди инвестиций,но все пак трябва да се помисли за корупцията първо. Защо не каже какво стана с едно смесено българо-хърватско дружество за ремонт и модернизация на локомотиви в София??? После пак пари от нашите чобове отиват в чужди страни.

Кражби

2019.11.04 | 18:30

6

Еот тези самолети Каракачанката {да ме извини кучето} изкара повече от милион лични приходи. А бе да се чуди човек как така един държавен служител без никакъв бизнес тъне в разкош като че ли има собствена индустрия.

само

2019.11.04 | 18:27

5

само който работи на трудов договор последната една година да има право да гласува. всички които висят на държавния бюджет или нямат принос към държавата да притежават документи без право на гласува. тези, които незнаят бъгларски език също.
рязко трябва да се ограничат правата за гласуване и да се получават само от хора, които имат принос към развитието на държавата. не от паразити. защото според тази псевдо демокрация гласа на един мангал е равен на гласа на един професор. качесвото на гласуващия човек не се взема в предвид. само бройката. това води до огромно изкривявване в идеята за демокрацията, която би трябвало да означава народовластие, справедливост и просперитет. така както ни го представят западните ни "партньори". а тука демокрацията е еквивалент на циганизацията.

Реалист

2019.11.04 | 18:11

3

Няма ли срам този

Добави коментар

Водещи новини