Борисов: Най-важното е, че загиналите хора в камиона не са натоварени в България

  • 23 октомври 2019 18:12

  • 16781
  • 57
Борисов: Най-важното е, че загиналите хора в камиона не са натоварени в България
© Кадър - БТВ

Камионът е с българска регистрация. Светла им памет на загиналите, те са човешки същества. Камионът е регистриран 2017 година във Варна на името на фирма на ирландска гражданка. Шофьорът на камиона е гражданин на Северна Ирландият. От 2017 година този камион не се е връщал в България. Няма как да са натоварени хората тук. Работим изключително добре с британските служби. Ще излезе съобщение от МВР и там ще бъде казано всичко. За мен беше важно, че тези хора не са били натоварени на камиона в България.

Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод откритите 39 тела в Есекс, Великобритания в камион с българска регистрация. "За Боби Михайлов бях категоричен, че нещата не могат да продължават така. Чест им прави на всички в БФС, че си подадоха оставките. Сега ще си изберат нов президент и Изпълком. Надявам се те наистина да почнат да работят за детско-юнешския футбол", добави Борисов по темата за расисткия скандал на мача България - Англия и оттеглянето на Борислав Михайлов от БФС.

"Факт е, че ние сме изпълнили всички мерки. Знаем, че не сме идеални, но проблеми има във всички европейски страни. Сега ще има един общ механизъм за наблюдение за всички държави в Европейския съюз. Всички трябва да се усъвършенстваме и на първо място трябва да е върховенството на закона. Всички видяхте, че аз подкрепих Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет по казуса Полфрийман, въпреки че цялата държава беше скочила. За мен върховенството на закона винаги е било на първо място. Относно механизма за наблюдение аз благодарих на всички, които работиха той да падне, защото той пада за България, а не пада за Бойко или Цветанка. Това е добра новина за България, но за съжаление не е добра новина за Румъния", обяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г относно отпадането на мониторинговия доклад за България.

Премиерът коментира и предстоящия утре избор на нов главен прокурор. "Срещу този избор протестира една политическа партия. Аз искам да припомня, че сегашните правила за избор на главен прокурор бяха гласувани по времето на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския като правосъден министър. За мен е лицемерно да издигаме предложение за главен прокурор. Какво щяхте да кажете после? За мен Емил Радев е най-подходящ, но той е от ГЕРБ и после щеше да се говори за главния прокурор на ГЕРБ. За това прецених, че е лицемерно да издигаме кандидат и оставих прокурорите сами да изберат. Преди три години избрахме Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за омбудсман и сега виждате какво си причинихме на партията. Тогава бях лековерен и сега реших да не съм. Аз искам да попитам по кое време бе избран Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет? По мое време, по предложение на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Всичко, каквото е искал, аз съм направил. Не разбирам сега защо говори, че не сме правили реформа в съдебната система. Аз никога не съм бил лицемер и оставих прокурорите сами да си изберат. Избобщо не съм се месил. Щях да издигна Емил Радев или Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св., но не се намесих грам. Точка по този въпрос", категоричен бе Борисов.

"Вложих много усилия относно Северна Македония и Албания. Не искам да звучи самохвално, но мисля, че имам някакъв авторитет в Европейския съвет След като беше взето решението, на другия ден им казах - Колеги, нека им дадем втори шанс на Скопие и Тирана. Едните даже името си смениха. Всички на Съвета се спогледаха и се съгласиха с мен. Не е хубаво да се изнася информация от Съвета, но на мен ми е болно по тази тема. За мен Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на е прав за някои неща. И в Северна Македония, и в Албания трябва да има абсолютен политически консенсус за членството в ЕС. Сега говорим, че ако Зоран Заев не е там и че Еди Рама не е там, не знаем какво ще стане. Когато България влизаше в ЕС, имаше пълно съгласие по темата. Беше решено, че няма значение БСП, ГЕРБ или някой друг управлява България ще бъде член на ЕС. Макрон заслужава само похвали за действията си в това отношение", разкри министър-председателят.

"Ние нямаме шанс да не дадем шанс на Великобритания за Брекзита. В момента е такава какофония - визи, митнически споразумения, всичко. Ще пишем - отлагане, отлагане. Няма какво друго да правим", коментира Борисов темата за Брекзит.

"Най-лошото нещо на света е войната. За радост военните действия в Северна Сирия спряха. Може би тук Европа има липса на лидерство. Видяхте какво стана. Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския прати Помпейо и Пенс в Анкара. Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва отиде в Сочи. Конфликтът бе решен. А какво направи Европа? Липсваше. Тя само плаща за мигрантите и регистрира трупове като тези в Есекс. Липсва ни общата европейска армия. Благодарение на споразумението ни с Турция има нулев мигрантски натиск по границата", обяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Искам да обърна внимание на две важни неща, които се случиха днес. Разпространението на печатни издания стана държавно и вече ще се извършва от "Български пощи". Това е много важно за свободата на печата и медиите. Констрабандата на цигари е намаляла драстично. Нелегалните фабрики за цигари вече се изнасят извън България, защото баш контрабандистите са в затвора", обяви премиерът.

За финал той коментира и предстоящите местни избори. "ГЕРБ има всчики кметове. Някои вече са трети-четвърти мандат и може да се омръзнали на хората. Някъде пък така се бяха капсулирали, че нанесоха големи вреди на партията. Сега може на някои места с новите хора да не се представим добре, но нещата ще си дойдат на място. След изборите ще продължим с промените в партията в цялата страна, защото на евроизборите бяха нанесени големи щети на партията. Не се притеснявам, че ще загубим София. Надявам се, че резултатите ни ще бъдат добри. Преди няколко месеца имахме избори и видяхме какво стана. Ще има и нови избори. Няма нищо драматично. Изборите са най-хубавото нещо в една демокрация. Искам да балгодаря на всички членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, които свършиха адски много работа през последните месеци", завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
16781 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар

2019.10.24 | 00:46

47

Вие гяурите заслужавате такъв начин на живот . Животинсвински

ежмипатокаберязан

2019.10.24 | 20:59

57

Вие добре че си живеете праведно. Като пингвини сле кланяте на измислено божество и неговия педофил пророк.

.,.,.,.,

2019.10.24 | 20:31

56

.,.,.,.,

2019.10.24 | 05:35

50

Трябва дасе вкара закон който плюе идийотщини срещо гн Министър Председателят Бойко Борисов,да бъде осъден 20 год.Всички виждаме как държи като удавник за България.Кажете ми всички Българи какво още да искаме от гн Премиера Бойко Борисов.Той е точен навсякаде,където и даго пипнеш е като компютър.Браво Бойко зашеметяваш ги твоите опоненти със твоята страхотна работа.Гн Борисов убий враговете със успех после ги закопай със страхотна усмивка.Само ти го можеш газ до ламарината и никога на свободна...

....

2019.10.24 | 17:51

55

Е то убуу ама поне Белене да заработи с пълна сила-кой каже нещо срещу него да влиза там до живот..................та ТЪЙ драги ми смешко-"прав"си

2019.10.24 | 10:39

52

Хахаха

Иван Гешев

2019.10.24 | 16:15

54

Искам да кажа на протестиращите че работя за мафията подкупят доверието на хората

...

2019.10.24 | 14:46

53

най-важното е, че хората са убити и вече ги няма!

Драган

2019.10.24 | 08:40

51

Светла им памет на загиналите, ТЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА. Бах мама му. Ето защо е и "доктор". Това се казва откритие за нобелова награда. Този направо си е Напалеон III, от Карлуково.

големите вмро атака

2019.10.24 | 05:06

49

Аз направих Фк Левски София с български букви най добрия ми полицай е футболист.Имам двама мутри боксьори единия културен.

Мариян София

2019.10.24 | 00:14

40

БОЙКО Е НЕВЕРОЯТЕН ПОЛИТИК! №1
БОЙКО Е НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИШ ЗА НАС.
СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ ХОРА, НО БОЙКО Е НАПЪЛНО ПРАВ!!!
ЗАЩОТО АКО БЯХА НАТОВАРЕНИ В БЪЛГАРИЯ, ЩЕШЕ ДА СТАНЕ ГОЛЯМ ВЪПРОС.
МНОГО ДОБЪР ИСКАС НА БОЙКО ТОЧНО НА МЯСТО.
БОЙКО ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТО.
БОГ ДА ТЕ ПАЗИ ДОБРЕ, ЧЕ СИ ТИ!
ИСТИНСКИ ЧОВЕК С ГОЛЯМО Ч И СЪРЦЕ.
АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПРЕКРАСНАТА ЙОРДАНКА ВАНДЪКОВА №68
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА 27.10. НЕДЕЛЯ 2019
А ДРУГАРКАТА манолова ПАДАНЕТО ЩЕ И Е МНОГО БОЛЕЗНЕНО ЗАЩОТО СИ БЕШЕ ВИРНАЛА НОСА КМЕТИЦА ДА СТАВА ХАХАХ... ДА АМА НЕ.

Тони

2019.10.24 | 01:00

48

Научи се да пишеш, трол!

2019.10.24 | 00:23

45

Яжте му уя психопати !

Erny

2019.10.24 | 00:17

42

Браво. Бойко е номер 1

Мариян София

2019.10.24 | 00:24

46

Да сте видели някоя от червенушките,тролки в сайта да се мотивира или базира документално на нещо,което да уличава премиерът в нещо непочтенно или престъпно?!Не,а и няма как да стане,защото имаме премиер за пример и подражание!!Червените боклуци отдавна изпаднаха от класацията за нормални политици,партийни и държавни дейци и личности!!Тук таме дето имаше някой читав измежду тях,го натириха или разпънаха на кръст!!Останаха само милионерите,крадците на средно ниво и плявата,85%та имбецили!!От тях какво да очакваш?Само и единствено персонални нападки,обиди и налудничави квалификации!!Явно,че в България от една страна куца психиатричната помощ,а от друга страна все още не са измислили хапчета против злоба
хейтене и опростачване!!А керванът начело с Борисов си върви напред,а оскубаните
олайнивени палета си джавкат,да се намират на работа,ама както е тръгнало ще трябва да го правят безплатно,щот и БСПту фалира!!

Мариян София

2019.10.24 | 00:19

44

Някой се хващат за едно нещо дето Бойко не е казал на място? И кво искате да кажете че има по-добра алтернатива от него ли? Кой? Комунистите дето ни е*аха за последно, или Костов дето ни е*а през 1997-2001 или ''К''ур4ина доган???? Или Славчо, мутрата, където агитираше за Бсп в предаванията си пл;атен от братя Илиеви, а сега от Цветан Василев, или Румен Радев двуличника, където в Полша подписа документ, че Русия е враг номер едно, а тук говори точно обратното. Без Бойко няма България това трябва да ви е ясно!!!!

Добави коментар

Водещи новини