Министър Кралев потвърди: В Ямбол ще има нова спортна зала

  • 23 октомври 2019 08:14

  • 427
  • 0
Министър Кралев потвърди: В Ямбол ще има нова спортна зала
©

Министърът на младежта и спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във даде старт на демонстративните спортни събития под надслов “#BeActive”, които се проведоха в Ямбол.  Областна администрация Ямбол стана партньор на инициативата на Европейската комисия и на Министерство на младежта и спорта (MMС) "Европейска седмица на спорта" като организира провеждането на демонстративни спортни събития с участието на деца и младежи от местни спортни клубове.

Събитието се състоя на Градския стадион в Ямбол, за който през 2016 година ММС осигури нова тревна настилка на стойност над 370 хиляди лева.

По време на посещението си в Ямбол министър Кралев се запозна със състоянието на спортната инфраструктура и с проблемите на местните спортни клубове.

По покана на Димитър Иванов Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във проведе дискусия със спортните деятели в Ямбол. Пред тях спортният министър потвърди ангажимента, който първи обяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г при посещението си - Ямбол ще има нова спортна зала с капацитет до 2000 души, която ще има топла връзка със старата зала. “Разбира се, за да се случи това, първо трябва да получим проект в рамките на 6 милиона лева от страна на новото ръководство на Общината, който да отговаря на реалните нужди на Ямбол”, коментира Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Той заяви, че ММС ще осигури средствата, необходими за обновяване на залата за волейбол на стадиона, както и за закупуване на настилки и тепих за двете зали за борба в комплекса. “Ще помогнем на боксовия клуб, както и на всички ямболски клубове, които възпитават децата на дисциплина и любов към спорта. В най-кратки срокове ще изпълня и обещанието си към местния клуб по спортна стрелба - да закупим необходимите им нови пистолети”, заяви министър Кралев.

Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във и Димитър Иванов поеха ангажимент и към клуба по художествена гимнастика да намерят подходящо помещение, където да провеждат тренировките си.

“Сигурен съм, че  Димитър Иванов ще направи необходимото жителите на Ямбол да получат нови и по-добри условия за спорт! Може да разчита на нашата подкрепа”, обърна се министърът на младежта и спорта към присъстващите.

Последвайте канала на

Novini.bg
427 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини