Илияна Йотова ще бъде гост на честването на 10-ия юбилей на Българското училище "Христо Ботев" в Страсбург

  • 17 октомври 2019 11:12

  • 287
  • 0
Илияна Йотова ще бъде гост на честването на 10-ия юбилей на Българското училище "Христо Ботев" в Страсбург
© Булфото (архив)

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще бъде гост на тържественото отбелязване на 10-годишнината на Европейската асоциация "Кирил и Методий" и създаденото към нея Българско училище "Христо Ботев" в Страсбург. Честването ще се състои на 19 октомври, събота, съобщиха от президентския прессекретариат.

Посещението на Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , в Страсбург започва на 18 октомври, петък. Предвидени са срещи на вицепрезидента с председателя на Европейския съд по правата на човека, с генералния секретар на Съвета на Европа и с генералния секретар на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

През 2019 г. Съветът на Европа чества своята 70-годишнина, а Европейският съд по правата на човека – 60 години от създаването си.

Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще разговаря с български служители в Съвета на Европа и с български студенти в Страсбург.

Последвайте канала на

Novini.bg
287 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини