Борисов: Има такава държава - българите започнаха да се връщат от чужбина

  • 08 октомври 2019 11:28

  • 23490
  • 69
© Министерски съвет

Отношенията ни с Германия са традиционни, те са основани на принципа на взаимната изгода. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на откриването на инженеринг център в София.

Ние винаги сме се славили със своята дисциплина. Вчера беше срещата на правителството с Американската търговска камара, на която те дадоха добра оценка за българската икономика, колкото и това да не е приятно за нашите политически противници. Преди една седмица същата оценка даде и руският посланик, заяви Борисов.

Тук бяха военни казарми. Аз служих в Плевен, но Плевнелиев е служил тук, доведе ме, и на това забутано място, въпреки че е в центъра на София, се изгради това, което виждате днес – прави се наука, правят се велики неща. И продължават да се изграждат. Доста българи, които са работили подобна работа в чужбина, започват да се прибират по родните си места. Казаха ми, че 20-30 човека са се върнали да работят тук. Действително усилията ни започват да се възнаграждават, посочи министър-председателят.

Той коментира и ситуацията с преговорите с германския автомобилен концерн "Фолксваген" за изграждане на завод у нас. Ние имаме само една слабост – че спазваме европейските правила. Всичко, което беше необходимо, сторихме, подчерта Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Винаги съм казвал, че България трябва да се гордее с талантите си за писане на софтуер. Българският мозък е такъв – иновативен. Неслучайно Джон Атанасов първи се е сетил да програмира компютъра. Този център ще работи много години напред и ще създава най-високотехнологичен продукт. Неслучайно новият председател на Европейската комисия ни определи един прекрасен ресор. По-добър ресор ние не бихме искали. Това е бъдещето –  образование, култура, спорт, иновации, "Еразъм", университети. Усилията ни дават своите резултати – център след център, висококвалифицирани работни места и българи, връщащи се заради добрите вече възнаграждения и прекрасното място за живот, каквото е България. А и това, че българка беше избрана за шеф на Международния валутен фонд,  това е също признание за България и за това, което сме правили през годините. Ако мислите, че това се постига лесно? Това се прави само когато има такава държава, завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
23490 69

Свързани новини

Коментари 69

Добави коментар
Мария

2019.10.11 | 14:12

69

Този човек вярвали си като говори?
Вицовете му нямат край!!!
Я докато го слушате погледнете от къде изгрява слънцето!!!
ГЛАСУВАНЕТО ЗА ГЕРБ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

Бонара

2019.10.08 | 12:50

32

За това Българите в Англия 200 000 искат отседналост.

2019.10.11 | 13:19

68

Споко пичове уседналост се казва!!! Но това е техническа подробност!!! Никой нормален не се връща в БГ-то!

До kik

2019.10.09 | 11:25

66

Заседнал си ти! Не е "отседналост", но за да правиш редакция на някого, трябва бая да си по-грамотен от него.

kik

2019.10.09 | 01:43

60

Не е "отседналост" а е "заседналост"...

Да вярва ме ти.

2019.10.08 | 13:42

42

Бойко е просто БУШОН на западните касапини и като всеки БУШОН на който предназначението му е да изгори при натоварване. Комбинирани с лошите му истроически познания за региона и българската история както и световната много скоро очаквам скоро да прегори и да си понесе последствията както всички преди него продали интересите на България.

2019.10.11 | 13:15

67

Бокото комундело-социалистически е бушон но на северо-източните кацапи москалите! Ползват го да усвоява евро средства и да им ги налива в неизгодните за България чебу-рашки проекти за скъп газ и опасна ядрена енергетика!

2222

2019.10.09 | 10:03

65

Многото думи са излишни ,за това едно голямо БРАВО е достатъчно,на фона на провокациите,обидите,цинизмите,враждебното отношение,малко са тези които могат да разберат какво иска да направи правителството за България и много са тези които с нищо не помагат,затова му свалям шапка и Бог да е с Б.Б.Борисов има врагове защото пречи на крадците,лапачите и далавераджиите,толкова е прогнило всичко ,че трябва наистина работа за да си дойде всичко на място.Бъдете жив и здрав г-н Борисов,истината и изводите винаги се проявяват когато мине време,такива сме българите,неблагодарници и злобни хора,затова всичко толкова трудно се получават нещата при нас,сами си подливаме вода и сами си режем клона на който седим, с една дума постоянно си пречим сами и след като не се самоуважаваме ,няма как да искаме уважение от други.,не се научихме,не се превъзпитахме ,това е,ще теглим докато има такава нация.

2019.10.08 | 14:30

54

drugario mpremier na ciganite vie osvem tce ste lajec i ste smeshnik az jiveia vav cujbina i ne poznavam balgarin da iska da se varne vav tvoita mizeria tezi koito gi citirate sa cigani i te se vrashtat ne da rabotiat ba da jiveiat na social.

Никой

2019.10.09 | 08:16

64

Извини ме, но моля, пиши на БЪЛГАРСКИ!

Пpoблeмитe нa Бopиcoв ca oт

2019.10.09 | 07:01

62

ПCИXOЛOГИЧEН xapakтep. Зaвлaдeлият гo aнтaгoнизъм e в peзyлтaт нa cилнaтa МY KOМПЛEKCAPЩИНA, koятo oт cвoя cтpaнa пpoизтичa oт тpaгичнo oгpaничeния МY ИНТEЛEKТ и ЖEЛAНИEТO ДA БЪДE XВAЛEН. Вcичko тoвa нeпpekъcнaтo извeждa нa пpeдeн плaн ПPИДOБИТOТO вcлeдcтвиe нa тoвa y нeгo ЧYВCТВO НA НEПOГPEШИМOCТ. Тo пъk oт cвoя cтpaнa дocтигa пocлeднaтa cтeпeн нa тoвa пpoявлeниe – CAМOВЛЮБEНOCТ (НAPЦИCИЗЪМ). В cлyчaй нa oтпpaвeни kpитиkи или нaпaдkи kъм НEГO, тo тoгaвa Бopиcoв дocтигa дo нaй-виcokи нивa нa PAЗДPAЗНEНИE, koeтo oт cвoя cтpaнa пpeдизвиkвa y нeгo пъpвoбитeн „нaгoн” нa OМPAЗA и живoтинckи cтpeмeж зa OТМЪЩEНИE. Пъpвaтa зaщитнa cтъпka нa koмплekcиpaния индивид, зaeмaщ PЪKOВOДEН дъpжaвeн пocт, e ДA CE ЗAOБИKOЛИ oт НИCKOИНТEЛEГEНТНИ ceбeпoдoбни, чиeтo живoтинcko чyвcтвo зa caмocъxpaнeниe ce изpaзявa в „ЛИЗAНE“ нa „нaчaлниka“ и ПOДДЪPЖAНE y нeгo нa фaлшивo yбeждeниe зa НEПOГPEШИМOCТ. В caмoтнитe cи нoщи тoзи тип koмплekcapи cтигaт дo CAМOCЪЖAЛEНИE, oт koeтo чecтo ce PAЗПЛAKВAТ и дopи PИДAЯТ oт caмoвнyшeниeтo нa oбидa. Изпaдaйkи в тoвa пoлoжeниe тe пpиeмaт вcичkи ocтaнaли зa ВPAГOВE и ВИНAГИ И ВИНAГИ тъpcят пpичинитe зa coбcтвeнoтo cи okaянo пcиxичнo cъcтoяниe ИЗВЪН CEБE CИ. ТOВA E МНOГO OПACНO ЗA ВCИЧKИ OCТAНAЛИ! ТOВA E МНOГO OПACНO ЗA ДЪPЖAВAТA!

Никой

2019.10.09 | 08:07

63

Браво!!!

2019.10.08 | 13:23

38

Какви българи се връщат, бе кратун?! Всеки 3-ти първокласник не знае и не говори български език! И това не е, защото са дошли от чужбина! 30% от децата реално не са българи! Скоро трябва да се смени името на територията, защото няма да отговаря на реалността!

kik

2019.10.09 | 01:54

61

Има вече северна Македония. България след 25 години ще се нарича Източна Ромелия- след референдум разбира се.

а, връщат се...

2019.10.08 | 13:43

43

Връщат се обратно в държавите, където са емигрирали. Дойдоха да си видят бедстващите родители, да им оставят по някое евро и, бегом обратно по Холандия, Испания, Британия, Канада, Гърция ... да берат ягоди, да чистят обори, да мият старчески ..., но да получават достойно и достатъчно заплащане. А не тук да работят за бивши комунисти - сега видни капиталисти, които да им плащат нощния труд за по 10 стотинки...
Те и при Масларова се връщаха, тя даже се чудеше, откъде ще намери толкова автобуси да ги докарат от границата.
Много лъжат и си вярват нашите вождове. И преди, но особено сега. Искат обаче и ние да им вярваме. А и да ги обичаме...

Робин Хут

2019.10.08 | 13:29

40

Над 30% са. За 25 години видях как един български град се превърна в част от Индия.

Кръстю

2019.10.08 | 19:33

58

КО РЕЧЕ? Кога започнаха да се връщат че аз живея вГермания в малко селце само от миналата година до сега доидоха 10 фамилии да половината рими но с бг паспорт. БОРИСОФФФФ ТИ СИ ЛЪЖЕЦ Ако не са българите в чужбина да ти подържат валутния баланс ще има стачки на жълтите павета така че по добре да не се орибират да бачкат за 400-500 евра. ДОЛУ ГЕРБ ПАРТИЯТА НА АИДУЦИТЕ.

Фръс

2019.10.08 | 20:54

59

да бе да питай ме кога ще се върнем в тоя говнярник

Политоог на народа не партиино копеле

2019.10.08 | 12:49

31

Българската икономика вече е обвързана с ГЕРБ те са продали държавата барабар с хората(да не споменаваме зделки със самолети и американци НАТО)появата на всяка друга политичеака партия на чело на България да речем БСП или ВОЛЯ или АТАКА-означава директно спиране на кранчето на цялата ни икономика ще стоят фабрики и заводи без поръчки ИКОНОМИЧЕСКА катастрофа за България и как няма да е като 90% от икономиката е Европеиска,и какво ще стане протести на прага на гражданска война ще сме,и познаите ИДВА ПАК НА ВЛАСТ БОРИСОВ И ДЪРЖАВАТА ВЪСТАНОВЯВА НОРМАЛНИЯ РИТЪМ НА ИКОНОМИЧЕСКОТО ПРОИЗВАДСТВА(ИМА И СЛЕДВАЩМОМЕНТ ЗА КОЙТО БОРИСОВ НЕ Е ПОДГОТВЕН В МОМЕНТА В КОИТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ НЕУДОБНА НА ЕС И САЩ(НАТО) ВОЕНО СТРАТЕГИЧЕСКИ ПАК ЩЕ СЕ ВРЪТНЕ КРАНЧЕТО НА ИКОНОМИКАТА В БГ И КВО ПРАИМ ТОГАВА ГОТОВИ СМЕ НА ВОИНА НАЛИ,ТЕЗИ СЕДЕСАРИ ТРЯБВА ДА СЕ МАХАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО ИНАЧЕ ЩЕ СЕ ДОФАЛИРАМЕ КАДО НАРОД И ДЪРЖАВА

До ТРОЛЪТ одоло

2019.10.08 | 15:01

57

Аве мършо помийска работеща в саита на Домофчиев,ти искаш сички да сем в кома ли бе и само виий троловете от помиийския саийт да си вартите коментари и вотовета на коментарите,Я ГО ДУХАИ ВЕ ПУМАКК СКАПАН КЪРЪШЪК И МЕЛЕЗ,АМАН ОТ ЦИГАНИ В ТАЯ ДЪРЖАВА,и кво си мислите че правите като маниполирате резолтатите от харесвания и нехаресвания на коментарите ве,на коментара одгоре 22харесвания от четателите и 10нехаресвания от вас троловете,няма български читател които няма да нехареса този коментар антилогично е!!! Но вие троловете сте ПРОСТИ СЕДЕСАРСКИ ДЕПЕСАРАКИ ПУМИЙЙ И НЕРАЗБИРАТЕ И СМИСЪЛЪТ НА КОМЕНТАРИТЕ ПРОСТО ВИЖДАТЕ ЧЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЪБИРАТ ХАРЕСВАНИЯ И ВИЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕТЕ ВОТЪТ В ПОЛЗА НА СДС ГЕРБ,МЕЛЕЦИ ПУМИИ ПУМАЦИ ЕВРЕИ ВЛАСИ ЦИГАНИ СБОР ПУМИЯ МРЪСНА КЪРАШЪК

Тоя па

2019.10.08 | 14:05

50

психопат, сам си коментира, сам си гласува....долно рашиско ченге!

Айде да види

2019.10.08 | 13:48

44

Според ХАРЕСВАНИЯТА И НЕХАРЕСВАНИЯТА НА КОМЕНТАРА ОДГОРЕ,ИМА ли МИСЛИЩИ БЪЛГАРИ(ЧЕТАТЕЛИ) ИЛИ САМО СЕДЕСАРСКИ ТРОЛОВЕ КОЙТО ВИНАГИ ИЗКАРВАТ КОМЕНТАРИТЕ С АНТИ ЛОГИЧНИ РЕЗОЛТАТИ!!!???

2019.10.08 | 15:01

56

Б.Б. - да се чете: " Бойко Българоубиеца"!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини