Захариева за поведението на Волен Сидеров по БНТ: Той завладя ефира по недопустим начин

  • 02 октомври 2019 08:30

  • 5525
  • 16
© Нова телевизия

Гледах част от участието на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в предаването по БНТ. Сидеров завладя ефира на националната телевизия по недопустим начин. След всички нападки към ВМРО, аз не разбрах какви са позициите му. Не това е начинът за борба за гласове, поне не и според нас от ГЕРБ. Ние не комуникираме често, но в тези случаи, той е много различен. Това заяви министърът на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на в сутрешния блок на Нова телевизия.

Припомняме, че снощи лидерът на “Атака” нападна словесно Юлиан Ангелов от ВМРО в предаването “Референдум” по БНТ. Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обиди и евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, който не бе в студиото, с думите “той е гей”. След 30 минутен скандал с водещата и депутатът от ВМРО, Сидеров бе изгонен от студиото с жандармерия.

“Искаме все повече хора да привлечем към политиката и гласуването. Със сигурност по този начин в национален ефир не е начинът”, допълни външният министър.

“Очевидно, Северна Македония е национална кауза за България. Целта ни са добросъседски отношения. Няма как да се стремиш да станеш член в ЕС, а да имаш нерешени проблеми", каза още тя.

"Най-близки до сърцата са исторически въпроси, но се крият и проблеми със свързаност, образование, роуминг, туризъм и други”, разкри Захариева по въпроса за отношенията ни със Северна Македония.

“Условията ни са ясни, а България винаги е имала такива. Нашата подкрепа по отношение на европейската интеграция на Македония не е била безусловна. Отношенията ни ще отнемат време, но за последните 2 години се прави повече от последните 30 години”, допълни министърът на външните работи.

"Нито много твърдата дипломация, нито много меката ще свърши работа по въпроса за Северна Македония. Търсим баланс”, категорична бе Захариева.

“Австралийският външен министър ме потърси за среща в ООН. Нямаше как в графика ми да се включи тази среща, тъй като имах планирани 11 такива. Съвсем за малко се видяхме, а тя заяви, че ме е потърсила за случая на Полфрийман. Казах ѝ, че ще решим проблема чрез консулите ни. Разбирам възмущението на гражданите, но аз като юрист няма да коментирам съдийско решение”, завърши Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5525 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2019.10.02 | 17:37

16

Най- тъпия и накадърен министър до сега !!

иван димитрОФ-

2019.10.02 | 11:28

15

ДЕЖУРНИЯ ГАДЕН АНОНИМЕН ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛ.

Ген. Илия Луков

2019.10.02 | 10:27

10

Атака е Чифутска партия служеща на Чифутите в Русия и искаща тотално разбиване на интелигенцията и българия за това той обижда и напада истинските патриоти като Джамбазки,койтомного трябва да внимава какво говори и прави след тези изблици на чифутясалата слуга на Баце Сидер паша. Атака не е националистическа партия тя е партията на малоумни елементи нямащи хал хабер какво правят гласувайки за чифутската слуга Сидер Паша! ВМРО е най Българската все още партия

Питам

2019.10.02 | 11:23

14

В Герб, НДСФ, ДПС и дърпат конзите западните чифути.

Ако рече Тиквата да строи в една редица

2019.10.02 | 11:19

13

нежния пол от неговата седесаро-мутренска банда ГЕРБ, ще ни изгонят от ЕС и ще ни карат да носим, намордници, да хапем.

alf

2019.10.02 | 11:05

12

Га крадяха заедно ГЕРБ не реваха. Цялата система на ГЕРБ е такава и най близките им партнери

САЙТА НА МАФИЯТА

2019.10.02 | 09:14

1

РАДИНА ЛАЗАРОВА ,ЗАЩО ПУСКАТЕ САМО ГЕРБЕРАСТКАТА ВЕРСИЯ. ПРОДАЖНА МАСТИЯ.

image_id

2019.10.02 | 10:28

11

Всички видяхме, че Сидер ага беше неадекватен - пиян или дрогиран (най-вероятно и двете). А помним и голите му снимки по списанията от едно време, когато само гейовете правеха такива...

Това е логичен завършек

2019.10.02 | 10:23

9

Това е логичен завършек на нелогичната Ви политика толкова години! Трябва ли такива хора изобщо да са в парламента? Трябва ли изобщо да им обръщате внимание, да не говорим, да занимавате цялото общество с тях? На такива ли поверявате съдбините на държавата? Да им позволявате, а и вие като съучастници, да зомбирате с глупости обществото!

Ганьо

2019.10.02 | 10:22

8

Горкият !!!
Пак е прекалил с дрогата!!
Казвах му да мине на кокаин ама той
все гледа да плати по-евтино

дано има Господ

2019.10.02 | 10:14

7

И ГРОБ-арете не сте останали по-назад.Непрекъснато си правите селфи - кой на молитвена закуска,кой на банкет и после ни се натрапвате чрез медиите,като че ли кой знае какво сте направили за "матреяла" и едва ли не трябва да се гордеем с кьорсофрите ви.

не мой така

2019.10.02 | 09:22

2

Да бъдеш гей каква обида е - това е гордост, дори се парадира на паради с песни и танци.

Разлики

2019.10.02 | 10:04

6

Така е, за герберастията това е похвала, но за мъжкарската аудитория, към която електорално са насочени всички патриотари, това е най-долното падение.

да бе да

2019.10.02 | 09:51

5

Да се чудиш, защо го считат за обида? Да се чудиш...
Дана Самоковска охранява достойното им, естетично и възпитателно голо хоро за милион (съпоставен с 5-6 лв на пенсионер) лева да не ги ущипе някой, а те - обида било прозвището.

Добави коментар

Водещи новини