Ангел Джамбазки: Съдия Калпакчиев е политически пристрастен - да напусне съда

  • 25 септември 2019 08:42

  • 1317
  • 4
Ангел Джамбазки: Съдия Калпакчиев е политически пристрастен - да напусне съда
© Нова телевизия

Съдията, освободил Джок Полфрийман предсрочно, взе несправедливо политическо решение. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът и кандидат за кмет на София от ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

Този съдия – Калин Каплапкчиев, и хората около него са политически пристрастни. Затова тяхното място не е в съда. Там няма място и антибългарският Хелзинкски комитет, а именно той плаща на адвоката на Полфрийман. Той плаща защитата на всеки един дегенерат. Политика на тази организация е, който убие българин, да си остане на свобода, заяви Джамбазки.

Докато един съдия носи тога, той не трябва да е политически пристрастен, добави той.

В отговор на въпрос дали ще подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска при евентуален балотаж, Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – заяви: "Изразявам волята на хората, които искат промяна в града. Излизам в тази битка, за да стана кмет на София – не помагам и не преча на никого".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1317 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.09.25 | 08:56

1

БЛЯ, БЛЯ , БЛЯ !! Вярвте ли този да си остави заплатата като евродепутат която възлиза годишно от 102 000 евро ??

к

2019.09.25 | 13:34

4

Ха, а знаеш ли какъв е бюджета на София? Добави 4 нули и пак няма да е и на половина. И познай колко от тези пари има начини да потънат в `наши` фирми. Помисли за ремонта само на Графа, а метрото.... Та за каква заплата говореше?

Off

2019.09.25 | 11:03

3

Малко дрънкалце.

черчилль уинстон

2019.09.25 | 09:06

2

Той е наясно, че няма да стане кмет, но нали трябва да хвърля прах в очите - това му е работата все пак.

Добави коментар

Водещи новини