Румен Петков: Гласуваш за Борисов, получаваш Деската

  • 20 септември 2019 13:18

  • 2241
  • 9
Румен Петков: Гласуваш за Борисов, получаваш Деската
© ПП АБВ

Сегашният начин на местно самоуправление е извратен. Четвърт от средствата, които стигат до общините, стигат по силата на постановления на Министерския съвет, зад гърба на Народното събрание и обществото и на партиен принцип. Това коментира в Пловдив председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, който подчерта, че в цялата история на партийната политическа система в България в изтичащия управленски мандат за първи път левицата няма кмет на областен град и изрази надежда, че това ще е и последният такъв случай, съобщиха от пресцентъра на партията.

Пред медиите в града той подчерта, че сегашното управление по модела на срастване на партия с държава е вредно за обществото и извратено.

Петков коментира и темите в държавата през последните няколко седмици – шпионски скандали, спирането на ефира на Националното радио за първи път в историята с думите: „Последните два три месеца, премиерът жив да го ожалиш. От едната страна шпиони - и трябва да кажа с покруса, че нито един от шпионите не е в ареста или в съда. Това е углавно престъпление и прокуратурата, и съда пуснаха баш шпионина да се вре по студиата и да шпионира, да черпи информация и да докладва. От другата страна - саботьори в радиото. Това е речниковият състав на Вълко Червенков, не разбирам. Той се занимаваше с разкриване на шпионски групи и ликвидиране на саботьорски групи“.

Председателят на ПП АБВ коментира и случилото се около затворника Будимир Куйович и последвалите оставки на началника на Софийския затвор Десислав Трайков.

Той намекна за зависимост между Трайков и държавното ръководство.

„Питам ясно Борисов - какво правим с ръководството на Софийския затвор и със затворниците. Да каже ясно - имат ли общ бизнес, в какво им е бизнеса. Защо ръководството не може без Деската? Аз знам защо затворниците не могат без Деската, имам предвид, само някой, по-първите. Но защо Борисов не може без Деската? Да излезе и да каже. Тези неща потъват и нашите сънародници трябва да знаят за какво гласуват. Защото съм на път да мисля, че когато гласуваш за Борисов, получаваш Деската“, заяви той.

Петков призова министър-председателя да опровергае това твърдение.

Да излезе да каже, че не е така – лесничко е. Можем без Деската - уволняваме го. Или не можем без Деската Да излезе някой й да каже – Румене, не си прав, ще се извиня веднага. Но не казват. За обсъжданите „мокри“ поръчки ‚ в тази институции ще питам друг път, ако ми стигне времето…“, посочи той.

Последвайте канала на

Novini.bg
2241 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2019.09.21 | 21:13

9

Гласуваш за Румбата пикльото и ще ти опикае безплатно всичките шадравани в държавата!

еешеш

2019.09.21 | 20:31

8

Боклук, скапан, алкохолизиран!

Гласуваш за

2019.09.21 | 12:12

7

комуняги, получаваш Пеевски и Доган.

2019.09.20 | 16:24

4

Гласуваш за Румен, получаваш каса бира и шадраван с урина.

Чак пък

2019.09.21 | 12:11

6

каса с бира.Де си видел евреин,поп и комуняга да дават,че те само прибират...виж урината може и да ти е харижат...

ГЛУПАКА

2019.09.20 | 17:36

5

Пикльо скрий се в червения кенеф и неизлизай от там!!!

DEA

2019.09.20 | 13:22

3

as lichno shte glasuvam za spiraneto na shtepsela

2019.09.20 | 13:21

2

Направи му една свирка на Борисов и на Десата.

2019.09.20 | 13:21

1

МРЪСЕН ИЗРОД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ РАДВА ДА ГЛЕДА КАК БЕЗСИЛНО СЕ ГЪРЧИТЕ И ИЗМИРАТЕ ПРЕДАТЕЛ УРОДЛИВ

Добави коментар

Водещи новини