Депутатът Красимир Богданов с питане до Маринов и Аврамова след инцидента в Борован

  • 18 септември 2019 11:00

  • 317
  • 0
Депутатът Красимир Богданов с питане до Маринов и Аврамова след инцидента в Борован
© ВМРО

Народният представител от ВМРО Красимир Богданов отправи писмен въпрос към министрите на регионалното развитие и благоустройството Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно и на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, относно мерките, които се предприемат за обезопасяването на Републикански път II-15 при преминаването му през населените места в област Враца.

Свидетели сме на редица инциденти, като най-чести са в района на Борован. Наличието на прав участък от близо 200 метра при влизането в селото, в посока от Враца към Оряхово, предполага развитие на скорост, несъобразена с изискванията при преминаване през населено място. Какви мерки предприема повереното МРРБ за обезопасяването на Републикански път II-15 при преминаването му през Борован и другите населено места, пита депутатът и поставя въпроса за действията МВР за ограничаване на скоростта в същия участък, съобщиха от ВМРО.

Богданов се обръща и към кмета на Борован относно възможността за поставяне на ограничители, т.нар. легнали полицаи или хоризонтална релефна маркировка, които биха оказали нужния ефект върху любителите на високите скорости и недопускането на подобни инциденти, които скоро ще струват и човешки животи.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
317 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини