Желяз Андреев: Свободен човек съм, благодаря на Цацаров и Борисов

  • 18 септември 2019 10:11

  • 1927
  • 3
© Novini.bg

Червената бюлетина е свалена директно от Интерпол-Вашингтон. Вече съм свободен човек. Благодарение на преговорите, които са водени. Това заяви пред журналисти Желяз Андреев, българинът който бе издирван от САЩ, предаде репортер на Novini.bg.

"За пореден път искам да благодаря на приятелката ми, на семейството ми, на институциите, на г-н Цацаров, на г-н Борисов за положените усилия. Благодаря и на обществото, че бе така силно и ме подкрепеше", каза още той.

Припомняме, Съединените щати обвиниха Андреев и още четирима българи – всички колеги в кол център, за нарушаване на ембаргото за търговия със Сирия. Българските власти обаче отказаха да го задържат за постоянно след обществен натиск. След това България и САЩ започнаха консултации по искането за екстрадиция.

Последвайте канала на

Калина Христова
1927 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.09.18 | 18:35

3

Мнооогооо евтин герб-ерастки пиар! Като за пред избори! Всяка нормална държава така трябва да защитава гражданите си, дори и да са в чужбина! Тоя едва го оттърваха кога си е на БГ територията!

А кой?!

2019.09.18 | 12:19

2

Точно така Дуч!А кой ще му плати на Желяз-нервите,психическият тормоз и стрес,които трайно са увредили за в бъдеше здравето му...?!?Отговорът е-,,дръжки"...,колкото платиха тормоза на невинният Сергей Антонов,който така и си почина в забвените,с мизерна пенсия...

Дуч

2019.09.18 | 11:48

1

САЩ са най-големите жандарми!!
На всчка манджа меродия. Бъркат се навсякъде където не им е работа.
Еврейска държава, гадна, полицейска и мракобесна.

Добави коментар

Водещи новини