Богданов от ВМРО с коментар за шпионския скандал и има ли в "Атака" външни зависимости

  • 11 септември 2019 18:44

  • 791
  • 1
Богданов от ВМРО с коментар за шпионския скандал и има ли в "Атака" външни зависимости
© БНТ

Шпионската афера ще се превърне в скандала на годината. В България от години се води агресивна външна пропаганда. Личното ми мнение е, че скандалът ще промени дипломатическите отношения между България и Русия. Това заяви областният лидер на ВМРО във Враца, кандидат за кмет на града и депутат Красимир Богданов в предаването "Още от деня" по БНТ.

"Не приемам, че една формация в ОП може за две години да не внесе нито един законопроект. Други са създателите на "Обединени патриоти", обратно на мнението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа", каза още той.

"С колеги от "Атака" имаме прекрасни отношения и до момента. Дори и сега имаме диалог с тях, никога не сме имали и противоречия по важните теми. Тази партия има определени зависимости, смятам аз. Решенията може да са вземани и от друго място, а не от централата на Сидеров. Не приемам, че една българска партия може да развява руски знамена на митингите си", разкри Богданов.

"Опитът, който имам в местната власт ми дава възможност да имам широк поглед върху проблемите в района. Всяка седмица имам среща с граждани на място, не съм спирал връзката си", допълни депутатът от ВМРО и кандадат-кметът за Враца.

"Битовата престъпност и миграцията за търсене на работа са само част от проблемите на място. Най-важното решение за болницата във Враца трябва да се вземе от Министерството на здравеопазването", завърши Красимир Богданов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
791 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Uti Bychvarov

2019.09.11 | 23:31

1

Myrsha

Добави коментар

Водещи новини