Биков и Гърневски с коментар за шпионския скандал и апел към БСП

  • 10 септември 2019 17:35

  • 3440
  • 29
© Novini.bg

И образованието, и науката са основен приоритет на управленската програма на правителството. Доволни сме, че получихме този ресор в Европейската комисия. Тези, които твърдят, че сме получили слаб ресор, значи смятат младежта и образованието за такива. Искам да поздравя Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова с новия ресор, който е значим и логичен. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за на брифинг на партията, предаде репортер на Novini.bg.

"Призовавам политическите партии и институциите да проявят сдържаност по отношение на разследването за шпионаж", каза още той.

"В такива ситуации нашите служби действат съвместно или по сигнал на партньорски служби. Без да сме запознати с разследването, от изявлението на прокуратурата, ние разбираме, че има разследване срещу конкретни лица, а не срещу общности и сдружения. В подобни ситуации трябва да бъдем внимателни, а обвиненията са изключително сериозни. Те няма как да бъдат без солидни доказателства. Реакциите на политици и партии са крайно невъздържани. Работата на службите е да пазят национални интерес. Трябва да им се доверим, защото тази ситуация не се случва всеки ден. Този случай няма нищо общо с местните избори", разкри Биков.

"Това, че неправителствени организации имат своята дейност, дали проруски или проамерикански, не означава, че отношенията ни с тези държави са лоши. Българо-руските отношения не са поставени под въпрос", допълни депутатът от ГЕРБ.

"В този момент, когато става въпрос за национална сигурност да не си представят интерпретациите, нека да не става “гузен - негонен бяга”. Всеки трябва да запази чувството за национална отговорност и да не влиза с коментари, които биха застрашили тази сигурност", апелира партиите депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

"Лично призовавам Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за да запази самообладание по случая с арестуваните русофили. Никой не говори за нея или за делата ѝ от миналото", коментира още той.

"Няма нужда толкова да бягат от вятъра", допълни по темата Биков, като се обърна към Нинова и БСП.

"Ако Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 има данни за фалшификации за избори, нека ги предаде на съд. Когато даден кандидат-кмет изгуби с малко гласове като Славчо АтанасовСлавчо АтанасовСлавчо Атанасов е български политик, кмет на град Пловдив от 2007 г. до октомври 2011 г. Член е на партия, винаги заявява, че те са фалшифицирани. Симеонов е разумен човек, но това няма да разруши коалицията. Нека на тези местни избори предложим идеи, а не да подхвърляме обвинения", завърши Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3440 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
ПРАВДА

2019.09.10 | 22:45

26

Не се казва русофил, а РУСОРОБИ!!!

Паниковски

2019.10.31 | 00:42

29

Щях да ти натаковам правдата,ама не ставаш,много ти вони правдата.

Шекспир

2019.10.31 | 00:12

28

Лайнопръскачките пак започнаха да лайнопръскат.Каква воня-с какви боклуци ги хранятна тази американска хранилка.

на дървени въглища

2019.09.11 | 10:42

27

Тези пак ли, изпълзяха от канализацията ?

до тоя отдолу

2019.09.10 | 21:09

25

На майка ти пут.ата гербаве идиот !!

Пею

2019.09.10 | 20:41

24

Приоритет на това правителство е да ви еве майката русофилска.

Пею

2019.09.10 | 20:40

23

Приоритет на това правителство е да ви еве майката русофилска.

Пею

2019.09.10 | 20:39

22

Приоритет на това правителство е да ви еве майката русофилска.

Мъчев

2019.09.10 | 20:30

21

СТРАННИ ПОДЛИ ИЗИСТКВАНИЯ УСЛОВИЯ КРИТЕРИ ЗА ОТПТСКАНЕ НА ПОМОЩИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ ОТ БГ СОЦ.ГРИЖИ.НЕТРЯБВАЛО ИЗКАЩИЯ ПОСЛЕДНИТЕ 5 ПЕТ ГОДИНИ ДА Е ПРОДАВАЛ ИМОТ ! И ДР. С ЕДНА ДУМА ЧОВЕК СПОРЕД ТЯХНИТЕ КРИТЕРИИ ТРЯБВА ДА АБСОЛЮТНО МНОГО БЕДЕН ПРОШЛЯК ПРЕД УМИРАНЕ НЯКОИ НЕЩА ТРЯБВА ДА СИ КОРИГИРАТ НО ПОДОБНИ КРИТЕРИИ НЕ СА ИЗМИСЛЕНИ ОТ ТЯХ И ДР. С ЦЕЛ ПОМОЩ А ТОЧНО ОБРАТНОТО НЯКАКСИ ДА ИЗБЯГАТ ОТ ТАКАВА .

2019.09.10 | 19:46

20

Спас Гърневски стар комунист ,прославял БКП да говори и апелира за нещо все едно Тома Биков да апелира за правда и справедливост с искане да влезе в затвора лидера им преди години,а сега да го прославя,за властта са готови на всичко-лъжи,омаскаряване до девето коляно на опонентите им ,но това е доказателство колко са уплашени преди изборите и как са готови с позволени и непозволени средства да се борят,но да не изпуснат властта

2019.09.10 | 19:33

19

Щом Тома Биков и Гърневски са специалистите по всичко в ГЕРБ показва колко са зле,хора които искаха да вкарват лидерите им в затвора,а Гърневски пишеше и възхваляваше БКП в стихове,хора които за пари могат да сменят партиите си няма как да са сериозни политици и да говорят отговорно,просто управляващите ги използват да говорят с омраза,злоба срещу опозицията,но за Симеонов не смеят,защото страха ги тресе да не паднат от власт

Добави коментар

Водещи новини