Ева Майдел и Община Велико Търново с инициатива за насърчаване на четенето

  • 09 септември 2019 15:10

  • 312
  • 1
Ева Майдел и Община Велико Търново с инициатива за насърчаване на четенето
© ПП ГЕРБ, архив

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по и Община Велико Търново започнаха инициатива в града, насърчаваща четенето, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В парк „Дружба“ беше поставена открита библиотека за свободна размяна на книги от граждани. В нея има разнообразни книги за хора с различни интереси, които могат свободно да се вземат, прочитат и разменят.

„Българите обичат да четат, но не всеки може да си позволи да купи и съхранява всяка книга, която му харесва. Идеята на тази своеобразна открита читалня е всеки да взима, но и да оставя книги, които е прочел, за да може винаги да има интересни и нови заглавия. Това е и начин да насърчим младите, които прекарват време на открито в парка, да се поинтересуват и да прекарват повече време с книга в ръка", заяви Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, която има информационен офис във Велико Търново и осъществява редица инициативи в града и областта.

„Община Велико Търново и екипът на кмета инж. Панов за пореден път показват своя ангажимент към насърчаване на образователните и културните дейности в града. Успоредно с инвестициите в модернизиране на училищата и детските градини, това е последователна и отговорна политика за по-добро образование в региона", допълни българският евродепутат.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
312 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
боже

2019.09.09 | 15:13

1

боже, герберасти да четат. де се чуло и видяло туй чудо невиждано. да накара еднокнижеца да прочете втора книга, белким скалъпе едно съставно изречение без селяндурски диалекти.

Добави коментар

Водещи новини