Караянчева: Съединението днес е символ на силния български дух за свобода и единение

  • 06 септември 2019 10:53

  • 323
  • 7
Караянчева: Съединението днес е символ на силния български дух за свобода и единение
©

Съединението на България днес е символ на силния български дух за свобода, за обединение и за единение. Това каза председателят на 44-ото Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, пише "Фокус"

„Много поуки трябва да извлечем от Съединението. Когато започва този неподражаем исторически акт със своята значимост, в него се включват много и различни хора, включва се целият народ – управници, либерали, консерватори, войници, селяни, занаятчии, чиновници. те сътворяват това чудо. Съединението ни показва, че когато сме заедно, можем да надвием всичко. Когато се вслушваме един в друг, когато се съберем като пръчките на Хан Кубрат, когато сме заедно, можем да бъдем изключително полезни на родината си“, заяви председателят на народното събрание.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на добави, че каузата България днес трябва да ни обедини. Политиците са представителите на българския народ в парламента и е важна връзката между народа и неговия народен представител, обясни тя. В тежки моменти, свързани с националното единение, ние имаме силата и желанието да се обединяваме, каза още Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Тя отбеляза, че България днес има висок международен престиж, затова българите трябва да имат по-високо самочувствие. България е единствената страна в Европа, която не е променяла името си през годините, припомни тя.

Последвайте канала на

Novini.bg
323 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Нерегистриран

2019.09.07 | 14:21

7

Простакиня, фитка, а и да я светна, фитките са най-простите от животинчетата. Да не си помисли нещо умно. Да си ходи откъде е дошла, село Ямбол, Златка съм, от сдс, кой откъде е дошъл да си ходи. Тук работа в нашия град нямате. А на Златка, ти си тури т. Знаме, аз го турих вече.

Цитат

2019.09.06 | 17:32

6

Тая празнува неща от миналото! Бъдещето е на Бойко, той е наше знаме...

ПАТРИОТ

2019.09.06 | 14:36

5

Тая добре ли е ?? Какво единение бълнува ?? Точно вие политиците разединявате нацията и насаждате омраза !!

Гошо

2019.09.06 | 14:21

4

Политически глупости.

Опорен суджук

2019.09.06 | 14:06

3

"България е единствената страна в Европа, която не е променяла името си през годините, припомни тя."
и добави: "За разлика от Виетнам, които си промениха името на столицата и я кръстиха "Пекин"!

MAIOR KOSTOV

2019.09.06 | 12:39

2

VIE PRAZNUVATE NO NIE RABOTIM.

profesor

2019.09.06 | 11:48

1

Никога не бих се обединил с личности, които са далече от класическия български интелект и истинския хуманизъм !

Добави коментар

Водещи новини