Евродепутати, гражданска организация и Николай-Босия се обединиха в защита на хората, потърпевши от частни съдебни изпълнители

  • 05 септември 2019 12:42

  • 1292
  • 2
© Булфото (архив)

Пред Европейския парламент разкрихме една узаконена схема за ограбване на българския народ. Ограбване чрез заповедно производство и актове от съда в нарушение на правото на ЕС. Това заяви адв. Владислав Янев от кулоарите на Европейската комисия в клип, споделен във "Фейсбук" от евродепутата Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

"Чрез едно изпълнително производство се довежда до ограбване до имущество. Имотите на българските граждани се продават на безценица, а гражданите стават бездомници. Адвокати, които специализират в защита на българските граждани срещу банки биват репресирани за това, че са казали истината. Очакваме едно ефективно решение на ЕК. Следва да бъде организирана наказателна процедура срещу България, но не срещу българския народ, а срещу определени виновници", каза още той.

"Благодарни сме на евродепутатите, които подкрепяха петициите срещу потърпевшите от частните съдени изпълнители. Нека нашето законодателство да се синхронизира с европейското. Ограбват българския народ. Нека потърпевшите да бъдат по-смели и да си подават петиции. Самият зам.- председател на Камарата за частните съдебни изпълнители Стоян Якимов има 4 фирми за изкупуване на имоти на безценици. До такава степен са изнаглели, че вече не се притесняват от хората", допълни по темата Ивайло Илиев - председател на гражданско движение "Покана за доброволно изпълнение".

"На днешното заседание на комисията се видя, че европейското правосъдие може да бъде партньор и защитник на всеки един българин. ЕК вече придвижва наказателна процедура за неравноправно третиране. Очакваме законодателни промени. Никой не иска кредиторите да не могат да си събират задълженията, но нека има равнопоставеност кредитор-гражданин", категоричен бе евродепутатът Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

"Обръщам се към комисията и всички евродепутати да не разчитат на надеждата, а на действителна промяна. Опитват да пречупят българина", коментира правозащитникът Николай Колев – Босия.

"Винаги се говори за длъжници, това не са обаче такива хора,а излъгани граждани. Тези хора никога не са казвали, че няма да си плащат кредита. Банките злоупотребяват, тъй като им е дадено правото да вдигат лихвите когато си искат", каза още адв. Веска Волева.

"Видяхте коментарите на българските граждани, които внесоха петиции. Опитахме се с Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Андрей СлабаковАндрей Слабаков Андрей Слабаков е роден на 13.08.1960 година в София. През 1984 г. завършва ВИТИЗ, специалност "Кино и да предотвратим и защитим правото на справедливо отношение и на опазване на имуществото на българските граждани. Има симптом на липса на справедливост. Частни съдебни изпълнители и банките злоупотребяват с положението си. Българските граждани имат право на справедливост и добро отношение. Натискът трябва да продължи върху институциите", завърши Джамбазки.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1292 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.09.05 | 14:12

2

Всичко е красиво ,точно и е необходимо защита на онеправданите от престъпници ,разбойнишци и бандитите .Лошото е че те са толерирани и работят съвместно с управляващите

2019.09.05 | 13:12

1

++++++++++.

Добави коментар

Водещи новини