Сидеров: При управлението на Каракачанов военното разузнаване е пред фалит и срив

  • 05 септември 2019 10:44

  • 1512
  • 3
Сидеров: При управлението на Каракачанов военното разузнаване е пред фалит и срив
© Булфото (архив)

При управлението на министъра на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността военното разузнаване е пред фалит, пред срив. Това заяви лидерът на ПП "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа по време на дебатите по президентското вето върху Закона за военното разузнаване.

"Министърът на отбраната и Радев днес трябваше да са тук, тъй като обсъждаме дали да приеме ветото на президента върху една очевидно лобистка поправка в закон. По тази тема нямаше обществена дискусия", каза още той.

"Дали цивилен или военен трябва да шефът на военното разузнаване, не знам трябва ли да е тема. Вече имаше цивилен на поста - Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен. Сега е военен, иска се отново поправка, за да бъде отново цивилен. Питам кой ще е новият цивилен поставен като шеф на Военното разузнаване. За отговор е нужен министърът на отбраната. Каракачанов е длъжен да отговори, защото това е важен въпрос", допълни Сидеров.

"Институцията е преживяла всички превратности на историята, включително и годините на прехода към хаоса. Сега обаче при управлението на министъра на отбраната Каракачанов военното разузнаване е пред фалит, пред срив. Същият този министър, който с лека ръка даде 2 млрд., за да купува чертежи, на които са нарисувани самолети. Същият този министър разпродава "вкусни", "апетитни" парчета по Черноморието от българската земя. Не знам на кого, може би на чужденци, на олигарси. Превърна министерството на отбраната в Агенцията за недвижими имоти. Не за това гласуваха избирателите на "Обединени патриоти". Не за това говорехме пред избирателите, когато бяхме на митинги", коментира лидерът на "Атака".

"Каракачанов да подаде оставка, ако правителството иска да оцелее", завърши Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1512 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.09.05 | 13:25

3

ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СТЕ СИТЕ ОБЕДИНЕНИ ПСЕВДО ПАТРИОТИ.

2019.09.05 | 11:29

2

Ами бая години все боклуци ни управляват и няма чистене тая мръсотия...

Анатема!

2019.09.05 | 11:06

1

И ти си същия артист. Боклук до боклука , но има Господ и един ден ще си получите заслуженото.

Добави коментар

Водещи новини