Тома Биков: Има проблеми! Виждам ги! Аз не ходя с розови очила

  • 05 септември 2019 08:15

  • 1547
  • 4
©

„Надявам се в традиция да се превърне това – в началото на всяка сесия на НС президентът да държи реч пред депутатите. Иначе бихме го заподозрели в участие в местните избори“, заяви в сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Събеседникът му Станислав Владимиров, народен представител от БСП, подкрепи думите на Биков. Но, според него, би трябвало и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да е бил в НС.

„Надявам се да има повече разум в управляващата коалиция, за да влезем с повече прозрачност в местните избори“, каза Владимиров.

„Не съм съгласен с критиката на Радев за непрозрачност в работата на НС. Всичко се излъчва, всеки един журналист има право да влезе в НС. Смятам, че в Президентството има много по – голяма непрозрачност“, обясни обаче Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за. „Президентската институция по принцип е по – дистанцирана, но в рамките на мандата на Радев се случиха неща, които останаха необяснени, а имат нужда от това“, каза той.

„Наистина има проблеми, аз не съм с розови очила, но е по- добре да имаме диалог“, заяви още депутатът от ГЕРБ.

Владимиров изрази пак възмущението на БСП, че Борисов раздава пари от джипа си.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1547 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.09.05 | 10:02

4

sluga grobarska bikov moje i da ne hodish sas rozovi ocila no zadaljitelno hodish sas vazelin ta kato te shibat bokluk da ti e po lesnicko.

2019.09.05 | 09:11

3

Това идиотче Биков не беше ли в движението на другарката Пръмова / Кунева / когато се заканваше да вкарва хора в затвора от ГЕРБ а сега им лиже задните части ?? Как да ти вярваме като никога си нямал чисти идеи и цели а търсиш сигурно само ДАЛАВЕРКАТА от политиката другарю Биков ????

ХА ХА ХА ХА

2019.09.05 | 09:08

2

Дежурния гербав трол на гербавите Биков !!

Аааа, имало проблеми,

2019.09.05 | 08:48

1

синият кенеф е запушен от седесарски лaйнa... Е, няма как да е като 3-ти мандат начело са Лъчо-мозъци, дръвници Тома-бици, Цецки, Руцки- пръцки и т.н,. на храна при Банкяския нерез - дурак от международна величина.

Добави коментар

Водещи новини