Корнелия Нинова: Харесвам Манолова, решаваме на 11 септември дали ще я подкрепим

  • 04 септември 2019 08:06

  • 833
  • 11
Корнелия Нинова: Харесвам Манолова, решаваме на 11 септември дали ще я подкрепим
© кадър - бТВ

Градската организация ще реши да дали ще подкрепи Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на на 11 септември. Националният конгрес ще потвърди това решение. Харесвам я като човек и като депутат беше неуморна. Това заяви председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в ефира на бТВ по повод кандидатурата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за кмет на София.

"Няма да му е лесно на Борисов, ако с Манолова атакуваме София", каза още тя и добави, че никога не е имала конфликт с нея. "Освен за Инстанбулската конвенция, за другите теми нямаме различия. Редовно се чуваме по телефона и това е било за нейните законодателни инициативи. Напоследък говорим и за политическата ситуация в страната", уточни още тя.

По думите й Борисов повтаря поведението си от кампанията на ген. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за президент. "Надявам се резултата при Манолова да е като при президента. Нямам спомен, не ми стига паметта кога сме изгонили Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от БСП. При Борисов има тревога, той е много добре информиран човек. Те преживяват вътрешни сътресения. Сменят кметове, напускат ги хора. Той усеща разликата между нас и тях, защото нашите кандидати са подкрепени от широко ветрило от хора. Само ние даваме платформа за това какво ще се случва в общините", категорична е Нинова.

По думите й тя се надява на позитивна кампания за изборите.

"Защо от ГЕРБ не кажат защо се отказват от успешните си кметови по места", запита тя.

Нинова е категорична, че БСП никога не е била разделена. "Имали сме спорове на върха. За съжаление това демотивира хората ни и се надявам, че сме го преодолели. Надявам се, че сме обединили партията и ще сме отворени за по-широка подкрепа", уточни тя.

Попитана дали има топла връзка с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, Нинова заяви, че той е издигнат от БСП и са правили кампания заедно. "Знам му ангажиментите и виждам, че той ги изпълнява. Имаме нормални отношения", каза още Нинова и добави, че не вижда смисъл да се обяснява.

Последвайте канала на

Калина Христова
833 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Guro

2019.09.04 | 10:08

11

I s vasata podkrepa dr.Manolova,njama nokakav sans,Sofia ne e Kjustendil.

Путин гази седесарите - губернатори

2019.09.04 | 09:45

10

Смля на брашно пашата на Иркутска област. Мазникът - губернатор: "Благодарим за присъствието Ви, Вл. Владимирович..." Путаша го прекъсна: " Ти бе, седесарски търтей, защо и ти не отидеш в пострадалите от наводнението райони, аз идвам за 2-ри път, а ти се криеш в кабинета. Ще дойда пак, дyпе да ти е яко ако не си готов."
А ние търпим тъпата Тиква, която ни лиши от милиарди приходи и една кметица - мутреса, грабила с 2 ръце от ремонтите в София.

2019.09.04 | 09:40

9

Ами като я харесваш толкова, ожени се за нея, вие в БСП и без това сте само едни гнусни червени джендъри, педали и проститутки!

Ураганът Дориан

2019.09.04 | 09:33

8

рути Империята на злото САЩ, обръсна Бахамите, вече ги няма, в петък ще кърти Вашингтон. Това е божи знак за успех на добрите срещу лошите на местните избори. Смърт за СДС, свобода за народа.

Русия е велика

2019.09.04 | 09:01

2

С Румен Радев - президент, Жан Виденов - премиер, Мая за кмет и рамо до рамо с Русия към достойно бъдеще за нас и децата ни. Друг изход от 4-тата национална катастрофа няма.

2019.09.04 | 09:28

7

Русия е велика кочина, кято зарази цяла източна Европа със свинка чума, от която още не можем да се отърсим.

2019.09.04 | 09:25

6

Ох, леле, Нинова още не знае, че е издигнала Манолова за кмет. Боже, боже, с тази амнезия на къде?

2019.09.04 | 09:21

5

ne shizofrenicke ti ne mojesh da ponasiash manolova no znaesh tce niamash izhod za da zapazish posta si se pravish na dobronamerena no si si bokluk.

Не се сравнявай с Мая,

2019.09.04 | 09:08

4

како Кyp(за СДС)нелио, ти се оцапа с мръсотията на СДС, стана шеф на БСП след Първано-Добрево-Пиринския вътрешно-партиен преврат, в услуга на Костов и неговите разбойници, народът не те е избирал като Жан Виденов, Румен Радев и сега Мая Манлова, айде трай там, и без това си в оставка.

Искаме честни и патриотични управници,

2019.09.04 | 09:03

3

а не корумпирани седесарски дyпeдавци и ковбойски минeтчии.

Теб, седесарска фурнаджийска лопато

2019.09.04 | 08:59

1

никой не те пита кого харесваш, ние, народът искаме неопетнен със СДС, честен и доказал се в борбата със седесарския произвол управник.

Добави коментар

Водещи новини