Румен Петков: Удовлетворен съм от отстраняването на директора на Софийския затвор

  • 30 август 2019 15:55

  • 1555
  • 2
Румен Петков: Удовлетворен съм от отстраняването на директора на Софийския затвор
© Булфото (архив)

Изразявам удовлетворение от отстраняването на директора на Софийския затвор – единствено от АБВ настояхме това да се случи. Това заяви лидерът на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по повод уволнението на директора на Централния Софийски затвор Десислав Трайков, съобщиха от пресцентъра на партията.

В свое телевизионно участие Румен Петков поиска в четвъртък до обяд премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да уволни началника на Централния софийски затвор. Петков отправи това искане до министър-председателя във връзка с информацията, че наркобосът Будимир Куйович е арестуван на магистралата, докато излежава присъда.

,,Оценяваме по достойноство факта, че премиерът го отстранява'', посочва още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

,,Изразявам удовлетворение от отстраняването на директора на Софийския затвор г-н Трайков. Единствено ние от АБВ настояхме този човек да бъде отстранен поради неадекватното си отношение към един закоравял престъпник, производител и трафикант на наркотици, човек, за който ползването на фалшиви документи е въпрос на необходимост. Отстранявенот му е знак, че могат да се решават нещата в правилната посока. Когато от АБВ настояхме за отстраняването, сме го направили със съзнанието, че българинът се нужаде от усещане за справедливост. Една малка, но добра стъпка. За всички трябва да е ясно, че АБВ ще продължава да следи за правоохраната и правораздаването и ще търси отговорност от всички държавни служители, които с действията си подкопават усещането за сигурност и справедливост и работят против държавния и обществения интерес'', заяви още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Novini.bg
1555 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
един ден

2019.09.01 | 13:25

2

При Румбата-пикльото в затвора - не мерси, да си го шибат циганите в де.белия насран червен г.ъз!

2019.08.30 | 19:02

1

И мене като ме онодат с голямата бухалка съм удовлетворена. Честито Румянке.

Добави коментар

Водещи новини