Бойко Борисов проведе среща с първия вицепрезидент на Ислямска република Иран Есхаг Джахангири

  • 12 август 2019 13:43

  • 640
  • 0
Бойко Борисов проведе среща с първия вицепрезидент на Ислямска република Иран Есхаг Джахангири
© Facebook

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г проведе среща с първия вицепрезидент на Ислямска република Иран Есхаг Джахангири. В рамките на форума в "Аваза" двамата обсъдиха развитието на отношенията между България и Иран, съобщи пресцентърът на кабинета.

Премиерът Борисов отбеляза, че двустранното сътрудничество се развива на базата на 122-годишна история на установени дипломатически отношения и взаимно уважение. Българският министър-председател сподели добрите си впечатления от посещението си в Иран през 2016 г. Визитата на премиера Борисов в предишния му мандат бе първа по рода си за последните повече от 20 години.

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г акцентира върху работата по изпълнение на договореностите от 19-ата сесия на Смесената българо-иранска комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество. По думите му, те са показателни за желанието на България да продължи сътрудничеството си с Иран.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
640 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини