Радев поднесе съболезнования на Тръмп за жертвите на масовите стрелби в САЩ

  • 05 август 2019 19:20

  • 393
  • 3
Радев поднесе съболезнования на Тръмп за жертвите на масовите стрелби в САЩ
© Булфото (архив)

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изпрати съболезнователно писмо до своя американски колега президента на Съединените американски щати Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския по повод невинните жертви на актовете на насилие в САЩ, съобщиха от президентския прессекретариат.

От името на българския народ и от свое име искам да изразя искрени съболезнования на близките на загиналите. Подкрепяме страдащите и желаем скорошно възстановяване на ранените, посочва в съболезнователния адрес президентът Радев.

Българският държавен глава заявява, че тези трагични събития ни убеждават за поред път, че омразата не предлага решение на проблемите, а тероризмът не може да  бъде техният отговор. Убеден съм, че американският народ ще намери сили да превъзмогне трагедията, подчертава още Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
393 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Умник Гюро

2019.08.06 | 09:52

3

Двама руски агенти се поздравяват взаимно за сатанизма, на който служат.

2019.08.05 | 22:19

2

Цървул

2019.08.05 | 21:33

1

ГНУСЕН МРЪСЕН ЛИЦЕМЕР! ЦЯЛ СВЯТ РАЗБРА ЧЕ МРАЗИШ САЩ И ЦЕЛИЯ ЗАПАД!

Добави коментар

Водещи новини