АБВ: Румен Радев трябва да бъде последователен докрай, иначе влизаме във вица на Рейгън

  • 29 юли 2019 12:57

  • 956
  • 1
АБВ: Румен Радев трябва да бъде последователен докрай, иначе влизаме във вица на Рейгън
© Novini.bg

Както е известно, най-голямото предателство към националната ни сигурност, с водач Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, беше извършено на 19 юли с ратификацията от Народното събрание на четирите договора за F-16, върху която ратификация вето наложи президентът на Републиката Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Това се казва в позиция на ПП АБВ, изпратена до медиите. В същия ден беше гласуван и Закон за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет, с което се осигурява финансирането на това безпримерно предателство, което загробва военновъздушните ни сили за десетилетия напред. 

"Обръщам се към президента на Републиката да бъде последователен в поведението и позицията си докрай, като наложи вето и върху Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет. Тогава ще покажем поне малко институционален гръбнак пред предателството и слугинажа. Да си мисли Каракачанов, че ще му се размине за паспортите, само защото извършва престъпление с мотивацията на купуването на F-16, е глупост, на която е способен той и съучастниците му. Но, да си мислим всички, че ако си замълчим сега, утре нещата ще се оправят, е престъпление към самите нас и към бъдещето на България", се казва още в позицията на партията. 

"Иначе влизаме в ситуацията на вица, който Роналд Рейгън разказва по съветско време: "Руснакът си плаща колата, за да я вземе след 10 години. Задал въпроса – кога ще ми дадете колата, сутринта или следобед? Попитали го – защо? Не е без значение, защото следобед ще идва водопроводчикът", обяснил човекът. Ако Борисов управлява след пет години, каквато реална заплаха за обществото и отечеството съществува, действително отсега трябва да знаем кога ще дойде първият самолет в Граф Игнатиево – сутринта или следобед. Защото за следобед ръководството на Граф Игнатиево е заявило и водопроводчика, и електричаря.  Този виц, всъщност, е един от малкото мотиви паметникът на Роналд Рейгън да продължава да виси в Южния парк", заявяват още от АБВ. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
956 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.29 | 15:12

1

лллл

Добави коментар

Водещи новини