Ангел Джамбазки: От ''Атака'' извършиха безобразна глупост

  • 29 юли 2019 08:27

  • 2979
  • 6
Ангел Джамбазки: От ''Атака'' извършиха безобразна глупост
© БНТ

През последните месеци народните представители от ''Атака'' работеха за това да саботират общите усилия в малката коалиция. Така че не е неочаквано това развите на събитията. Да не говорим, че те съсредоточиха кампанията си върху клевети и лъжи по адрес на ВМРО, заради което ще понесат своята съдебна отговорност. Така коментира изключването на партия ''Атака'' от Обединени патриоти евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – в сутрешния блок на БНТ.

,,Извършеното от тях беше безобразна глупост и това е логичен завършек на поведението на тези хора. Извинявайте, обаче председателят на ПГ на ОП в 97% от случаите не е присъствал в парламента за гласуванията'', заяви Джамбазки, но увери, че голямата коалиция не е застрашена.

,,В техен политически интерес е да продължат да подкрепят управлението на държавата'', каза той.

,,Случващото се в българските институции е тревожно, меко казано. Електронното управление продължава да бъде мит в държавата, а същевременно се хвалим, че у нас има много грамотни хора в тази система. Въпросът след атаката към НАП е какво правят отговорните министерство и администрация? Със сигурност някой трябва да понесе персонална отговорност за тази атака'', коментира евродепутатът пробива в приходната агенция.

,,Делегацията на ВМРО настояхме да бъде организирана среща между министрите на транспорта от пет държави, с които да обсъдим пакета ''Мобилност''. Позицията на групата на европейските консерватори е най-ясна и твърда по този въпрос'', добави Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

,,Избирането на Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е за председател на ЕК за мен беше скандално, безпринципно и още едно доказателство, че европейската бюрокрация трябва да се промени'', посочи в заключение той.

Последвайте канала на

Novini.bg
2979 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.07.29 | 21:34

6

AMAN OT MENTE - PATRIOTI !!!

ХА ХА ХА ХА

2019.07.29 | 21:33

5

"" WOJWODATA " SYS SMETKI W ÙVDI BANKI OT 197 000 EWRO PRI GODI[NA ZAPLATA OT 102 000 EWRO !!! KAK LI GI E SPESTIL ???

2019.07.29 | 10:26

4

Weber za kohezionnite fondove sme se razbrali - nema da gi barate. I SEGA NEMA WEBER

2019.07.29 | 09:48

3

TI KAKVO ISKASH BE? NASRED SOFIA BOIKO PUBLI4NO OBIASNIAVA NA WEBER KAKVO TRIABVALO DA PRAVI HAHAAHAHA KOI SHTE GO IZBERE POSLE?

2019.07.29 | 09:42

2

IZBIRANETO NA URSULA BE LOGI4EN OTGOVOR NA POVEDENIETO NA BOIKO I STANISHEV

2019.07.29 | 09:23

1

ехееехе

Добави коментар

Водещи новини