Борисов на посещение в Северна Македония на 1 август

  • 26 юли 2019 11:22

  • 462
  • 0
Борисов на посещение в Северна Македония на 1 август
© Фейсбук

На 1 август 2019 г. министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде на посещение в Република Северна Македония, където заедно с премиера Зоран Заев ще отбележат втората годишнина от подписването на Договора за добросъседство, приятелство и сътрудничество между двете страни и честване на събития и личности от общата ни история – Илинденско-Преображенското въстание и Гоце Делчев.

Министър-председателите Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Зоран Заев ще проведат двустранна среща, на която ще обсъдят напредъка на сътрудничеството в двустранен и многостранен план.

Двамата премиери ще участват в церемонията по полагане на цветя пред гроба на Гоце Делчев в църквата „Св. Спас“ в Скопие. В столицата на Република Северна Македония министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще проведе среща и с президента Стево Пендаровски. В Дойран двамата премиери Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Зоран Заев ще открият възстановения паметник на полковник Константин Каварналиев.

Последвайте канала на

Novini.bg
462 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини