Патриоти за изключените от "Атака": Обикновен развод. Няма драма! Животът продължава

  • 26 юли 2019 09:13

  • 1604
  • 0
Патриоти за изключените от "Атака": Обикновен развод. Няма драма! Животът продължава
17 29дни
© Кадър бТВ

„Коалиция „Обединени патриоти“ продължава да съществува в намален състав. От нея са изключени само Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, Десислав Чуколов и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година “, съобщи в куалоарите на парламента Искрен Веселинов, съпредседателят на ПГ на "Обединени патриоти" и заместник-председател на ВМРО, предаде репортер на Novini.bg.

По думите му останалите депутати от „Атака“ сами трябва да преценят дали да останат в коалицията или не.

На въпрос дали ще има срещи с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Веселинов отговори, че ще има, но те няма да са на тема Сидеров и коалиция. "Г-н Сидеров, ако има необходимост да договаря нещо отделно с ГЕРБ, нека си проведат двустранните контакти", заяви още Веселинов.

"Няма драма в развода с "Атака", каза и съпредседателят на ПГ на "Обединени патриоти" и заместник-председател на НФСБ Валентин Касабов пред журналисти, предаде репортер на Novini.bg.

Според него  след изключването на "Атака" най-вероятно ще се случи поредният сценарий - ще има викане, крякане. "Ще видим какво ще измислят", допълни още Касабов. "Животът продължава, да са живи и здрави", допълни още Касабов.

В началото на днешното пленарно заседание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, председател на НС, съобщи пред депутатите, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, Десислав Чуколов и Павел ШоповПавел Шопов Павел Димитров Шопов е роден в Пловдив. В родния си град завършва гимназия, а през 1981 година  са изключени от ПГ на "Обединени патриоти".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1604 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини