Плевнелиев: Българите да си спят спокойно (снимки)

  • 13 март 2012 10:35

  • 1412
  • 0
Плевнелиев: Българите да си спят спокойно (снимки)
© Булфото

Българският народ има пълното основание да спи спокойно, защото Българската армия има достойни синове.

Това каза президентът и върховен главнокомандващ на въоръжените сили Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното на церемонията по награждаване на военнослужещи от 24-а авиобаза „Крумово”, оказали помощ на населението в бедстващото село Бисер.

Президентът благодари на всички от името на целия български народ. „Вие със сигурност можете да се гордеете за спасените животи. Вие бяхте с българското население в най-тежката зима в последните години и по време на най-тежките потопи, виждани в последните години у нас”, добави Плевнелиев.

Той сподели, че е сметнал за по - добре първата церемония по награждаването от неговия мандат да не бъде в Гербовата зала, а на място в поделението.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното награди 23 военнослужещи. С указ на президента с ордени бяха отличени шестима. С орден Първа степен бе отличен командирът на 24-та авиобаза „Крумово” бригаден генерал Златко Златев. С орден Втора степен бе награден старшина Петко Кирков. С орден Трета степен бяха отличени майор Крум Семов, старши лейтенант Васил Стачев, офицерски кандидат Димо Костов, Антон Христозов – борден съпроводител. С почетни знаци и парични награди Министерство на отбраната също отличи военнослужещи от поделението. Награди имаше и от началника на отбраната.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1412 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини