Андрей Новаков: Ще защитим интереса на българските превозвачи

  • 24 юли 2019 10:02

  • 328
  • 1
© Фейсбук/Андрей Новаков

„Започнах организиране на срещи с директори на няколко производители от Германия, Швеция и Холандия. Оказва се, че български компании са сред най-големите клиентите на тези фирми“, съобщи пред репортер на Novini.bg българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

„Има български спедитор, който е третият по големина клиент на холандски производител. Това означава, че ако се приеме пакет „Мобилност“ във вида, в който е предложен, българските превозвачи ще почнат да купуват по-малко от същите тези немски или холандски камиони“, обясни той.

„Работата през лятото по въпроса започва. Имаме конкретна идея. На срещата ще присъства и министър Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети“, съобщи евродепутатът. .

„Ще защитим интереса на българските превозвачи“, увери Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна.

Пакет „Мобилност” в този му вид може да доведе до още по-драстично разделение на европейските държави.

Последвайте канала на

Novini.bg
328 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.07.24 | 11:13

1

osrana debela grobarska svinia ti shteshe da pobedish i makron pak podvi opasjhka kato bito kuce i sega se opitvas h da si izperesh osranite gashti.

Добави коментар

Водещи новини